Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 2.11.2011 10:20:59
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
Trebam konkretne i ozbiljne prijedloge... 3.12 sam na svadbi, važnoj pravo... Nikad zimi nisam bila u svatovima
šta da radim... komletan pormenada ide...do mladoženje do mlade...pa u opštinu pa restoran....
dajte mi ideje za zimsku kombinaciju
obuća me najviše brine...timali se smisla prezuvai
Sto nema? ...Ja uvijek cizmice ostavim u autu... A kombinejsn..ma lako ces ti to...ne sumnjam...ja sam skoro imala svadbu...i da je padao snijeg ili kisa vjerovatno bi tako i uradila, ovako hB je bilo suho pa nije bilo potrebe.
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 2.11.2011 10:49:00
Nedi
Nisam baš za čizme...radije cipele. ( ako baš hoćeš ponesi ih u autu za svaki slucaj)
Ako mislima na istu kosulju iz belisime...predobra je. Išla bi uz crnu suknju visokog struka, onako da je ubacis unutra. Moze kaiš a i ne mora zavisno od suknje. I kaput preko. Kosa dignuta u visoku pundžu ali ne skroz zalizana nego malo "odignuta" od glave i ne besprekorna pundža nego da se svaki pramen iz repa posebno ukosnicom zakači. Crveni ruž. I parfem Kelvin Klajn - Euforija.
Eto ne može biti konkretnije. Ovako bih te ja sredila
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 2.11.2011 10:54:10
Hanady RR
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 2.11.2011 11:27:47
Hanady RR
Nedi taman tako sam zamislila...super...štikle imam, salnonke savršene za ovu priliku
a što kaže Skvo u autu čizma ako zagusti neka ih
vesela nosio bi on mene nije to problema..s.mao kum je pa smo većinu tog svadbenog marša razdvojeni...ja sma ua utu sa našim vjenačnim kumom...a on sa mladom u autu. eto to nam je problem za nosanje
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 2.11.2011 11:49:44
damma
i ja imam svadbu 19.11.abd. imam haljinu za obuć, brine me isto obuca. da li da obučem gleznace na stiklu su, mocne stvarno, ili cipele. nekako mi i ne ide cizma za svadbu, nemam pojma.
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 2.11.2011 11:53:15
veeseelaa
vesela nosio bi on mene nije to problema..s.mao kum je pa smo većinu tog svadbenog marša razdvojeni...ja sma ua utu sa našim vjenačnim kumom...a on sa mladom u autu. eto to nam je problem za nosanjeuser posted image
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 2.11.2011 11:53:56
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: damma
i ja imam svadbu 19.11.abd. imam haljinu za obuć, brine me isto obuca. da li da obučem gleznace na stiklu su, mocne stvarno, ili cipele. nekako mi i ne ide cizma za svadbu, nemam pojma.
ovisi kako čizme izgledaju, imaš i napucanih i svečanih čizmi koje extra idu uz haljinu
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 2.11.2011 11:55:35
Hanady RR
ja imam i crne i smeđe gležnjače nisu mi na um pale nekako mi gležnjače nisu za ovaki svečanu vairjantu... imama jedne čizme iz bate...ogromna štikla dole koša crne a gore do ispod koljena rcno-nijeli peito...al malo su mi šarene za elegantnu kombinaciju...
ma ja ću definitvno ili ovu kombinaciju košulje i suknje sa cipama ili ću jendostavno obući neku haljinicu u fazonu little black dress i ciepel...sa njom nema fule na haljinu u zavisnoti do rukama il šal il neki kraći sako, dlao bis mekobmibirat s asatenom ili kojom škljokicom decentnom...
ah samo da mi bajram prođe da se razbacam po radnjama
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 2.11.2011 12:04:10
Hanady RR
mene ako budu zezali za cipele u decembru ja ću im reći nemate vi pojma i damma je bila u cipelama neki dan
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 2.11.2011 12:16:22
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Nedi
Ma kad se ti napucaš i sredis nece oni ni vidjeti cipele nego ce biti ispodtiha...hej vidi one D jest se sredila i smrsala
a tooooooooo posebno
U braku nisma uspjela ni na jednu svadbu otić da nsima trudna il svježe porođena...svega viška bilo
sad ima da ih šokiram
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 2.11.2011 19:56:53
leli§
IZVORNA PORUKA: milenium
ma ja ću definitvno ili ovu kombinaciju košulje i suknje sa cipama
ja ne bih nikad u svatove obukla košulju i suknju,pa ne idem na poslovni sastanak još pundža jaooooo
napucaj se hanady,štikla što veća,haljina (crvena,a može i crna)i čizme u prtljažniku for any case
donekle si u pravu milenium, samo zavisi kakvo je vjencanje ako je neko ustogljeno onda je ova kombinacija ok, a ako ce se derneciti, ne znam odakle ideja za satenskom kosuljom ne bitno koliko je vani hladno skuhacete se plesuci
ja bih neke super (malo deblje) carape i neku "zimsku" haljinicu ne da je dzemper pletena a ako i jeste onda da je strukturalna a ne flimsava (joj jesam objasnila) i jos kakve bijesne gleznjace na stiklu i mantil/kaput, ako imas dugu kosu, visoki rep skroz ravna kosa...onako u "vamp" stilu pogotovo ako je zena smrsala poprilicno pa hoce da se pojavi u novom svjetlu !
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 2.11.2011 20:12:35
Hanady RR
Milenium ova košulja nije za posla vjeruj mi više tila nego satena
a suknja će biti iznad koljena ( za poslnovni sastanak nema šanse da bi pristajala suknja iznad kolljena) al duboki struk...takni lakirani kaiš... štrample ne tamne previše ni slučajno stope mi se sa lakiranim štiklama ne volem to i bunda crna ...i pismo tašna...gdješ na poslovni satanak taka..
a pundža...eh draga moja...podignuta kosa je nešto posebno sa moćnom naušnicom... nema tu poslovnosti...a nisma ni planirala strogu pundžu svakako...a kosu podići 100% nema šanse da puštene kose hodam vazadan
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 2.11.2011 20:14:47
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: leli§
IZVORNA PORUKA: milenium
ma ja ću definitvno ili ovu kombinaciju košulje i suknje sa cipama
ja ne bih nikad u svatove obukla košulju i suknju,pa ne idem na poslovni sastanak još pundža jaooooo
napucaj se hanady,štikla što veća,haljina (crvena,a može i crna)i čizme u prtljažniku for any case
donekle si u pravu milenium, samo zavisi kakvo je vjencanje ako je neko ustogljeno onda je ova kombinacija ok, a ako ce se derneciti, ne znam odakle ideja za satenskom kosuljom ne bitno koliko je vani hladno skuhacete se plesuci
ja bih neke super (malo deblje) carape i neku "zimsku" haljinicu ne da je dzemper pletena a ako i jeste onda da je strukturalna a ne flimsava (joj jesam objasnila) i jos kakve bijesne gleznjace na stiklu i mantil/kaput, ako imas dugu kosu, visoki rep skroz ravna kosa...onako u "vamp" stilu pogotovo ako je zena smrsala poprilicno pa hoce da se pojavi u novom svjetlu !
a ovako ti hodam svaki dan moja ti ja helnake ja štrample...ja gležnjače ja čizmice mantil i kaputić...a kosa vazda u rep svezana strogo ispeglan i ja tunike i haljinice preko...ako je na posao onda haljina...a ako je nakon posla ond ahlenak i tunika