anandi -> RE: Razgovori u očekivanju beba-JANUAR (28.1.2017 11:06:36)
|
Jutrooo, evo i mene. Ja i mm popili kafu i on ode kod svojih a ja ostala da se izlezavam. Isla bi i ja, ali kola su nam u kvaru pa mi se nesto i ne da mrcvarit po busu sat vremena u jednom pravcu + tamo hodat do njegovih pa do mojih. On se vraca veceras tak da trebam se organizovat sta danas da radim. covered izdrzi zeno, cini se da nece ali procice ce mucnine [sm=smiley1.gif] Andy_Bec i ja se tako vodim, tom racunicom. 77 dan je 11+0, a tu racunicu mi i potvrduje Fertility friend. bejbibi vjerujem da si se jucer malo preforsirala...zato danas odmaraj i neka muz tebe pazi i sluzi [sm=smiley1.gif] manuela autosjedalica nije dosla ali nju cemo dobiti besplatno. Kad to spomenu, zanima me da treba da bude AS orginalna od kolica ili mogu sve? mina ime Luna je simpa, ali i ja mislim da je latinskog porijekla (mjesec,mjesecina) I mi bas gledamo oko imena. Kuran sugerise da se nadivaju imena bez nadimaka, odnosno kako da damo tako treba da i izgovaramo. npr ako nadijemo Kenan treba tako i da se oslovljava a ne Keno, sto u nasoj okolici nije slucaj...uvijek se izokrene ime. Mi smo se odlucili, bar za sada bit ce Dzeno - bez nadimka ehehehe (arapskog porijekla sto znaci voljen,srce,dusa) a isto znacenje ima i Dzenan,Dzanan,Dzani i Dzan. Mada se meni svida i Dzan jer ga nema puno.
|
|
|
|