bejbibi -> RE: Razgovori u očekivanju beba-JANUAR (25.1.2017 14:31:47)
|
IZVORNA PORUKA: anandi bejbibi bas si me nasmijala [sm=smiley36.gif] s tim kako malac ne da roditeljima da se ljube [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Kad spomenu to, bas se sjeti...sinoc ja i mm lezimo na seciji i gledamo tv a bebac se ne cuje i ja miu govorim kako imam brigu da se naviknem kad on dode. Ipak nas dvoje imamo neki svoj ritual koji traje 7-8 godina i sad ce doci novi clan izmedu nas. Bas me zanima kako cemo se snaci [sm=smiley36.gif] zelimo bebu tu sam zeno, radim nesto. Ej ne odgovori ti jucer na wiber nesto mi telefom blokira, nesto koci tak da sam odustala od pokusavanja. Uglavnom imamo nekih prijedloga za ime pa vidjet cemo E da, sad su me zvali sa klinike pomjerili mi 4d od jucer na danas, odnosno veceras u pola 7. Jedva cekam da vidim mog nocnog ptica [sm=bravo.gif] Ma nije samo ljubljenje ,vec i zagrljaj,boravak u odvojenoj prostoriji gdje je on,prolazak pored ,itd...[sm=smiley36.gif] Ako se gdje ja i mm zadesimo sami on odmah trci da vidi sta se desava ,da se nismo slucajno dotakli[sm=smiley36.gif] ne znam kakav mu je ovo period naisao cc.....a vjeruj da je lakse kad su mali ,ono bebe [sm=smiley36.gif]ne kontaju nista haha
|
|
|
|