bejbibi -> RE: Razgovori u očekivanju beba-JANUAR (23.1.2017 11:11:16)
|
Hello zene ,kako ste :) ja evo pijem kafu ,sama sam sa A ..ona skace po meni ,ne da mi da tipkam[sm=smiley36.gif] lijep osjecaj kad ovako skacu,al nekad iznervira[sm=smiley36.gif] MAM ja sam na pocetku sa A imala jake glavobolje ,al krayko potrajalo,nekoliko puta se desilo samo 3-4x ....isto nista nike pomagalo osim sto bih svezala glavu jako maramom i tako mirovala jedno sahatak dok ne prodje ...to mi ustvari znalo malo pomagati COVERED draga nema veze sto ti je prva trudnoca,pisi sta god :) eto ko ZELIMO BEBU isto[sm=smiley1.gif] ZELIMO BEBU kod mene je djecak :) imam vec decka i curu i sad opet djecak :) Sto se tice hrane ,mislim da se ja ovdje najnezdravije hranim [sm=smiley36.gif] Ja uopste ne gledam da unesem ovo ono,jedem sta mi se jede [sm=jezicek.gif] A sto se tice spavanja ja spavam i na ledjima a ne preporucuje se ...ja jednostavno pratim svoje tijelo i ono sto mi pase :) tako da opusti se i nema tu nekog pravila ,radi kako ti pase ...spavala sam i na stomaku dok se jos nije nesto primjecivao ..mada inace nemam obicaj na stomaku soavati
|
|
|
|