bejbibi -> RE: Razgovori u očekivanju beba-JANUAR (20.1.2017 15:10:30)
|
BUBAMARA ne sekiraj se bona ,shvatile smo te ;) ja prvo sa 24 rodila ..sad mi je 29 i osjecam se ko da imam 15[sm=jezicek.gif] plus mladoliko izgledam,kad kazem da cekam trece ono se svi zijane[sm=smiley36.gif] Ja mislim da nema veze sa vodinama vec sa porodima..barem bi tako trebalo biti u bolnici na prijemu ..ALI i broj poroda nije dokaz da znamo kako ,sta[sm=smiley36.gif] ja kad sam rodila A ko da prvo radjam,nista nisam znala[sm=smiley36.gif] i rekla babicama da mi sve govore sta tr Trebam[sm=smiley36.gif]tako i bi ...svaki porod je novo iskustvo za mene ,obzirom da sam imala dva potpuno razlicita...prvi mi je trajao 22h..kontrakcije misli....a i sami porod ne znam kako je protekao i kako sam izgurala M [sm=jezicek.gif] nisam bila sva svoja nakon 22h bolova,neispavanosti,gladi i zedji [sm=smiley36.gif] prvorotke nemojte se plasiti,nije strasno[sm=smiley36.gif] Drugi porod ,izazvan,za 4h gotovo sve,sjecam se svake kongrakcije,predisanja i guranja A[sm=smiley1.gif] Sad kako ce treci biti ne znam ... Ja rodila A sa 27 a u sobi samnom sve od 17-20[sm=smiley36.gif] al niko stvarno nije pravio razliku OSIM MOG DOKTORA KOD KOJEG SAM ISLA PRIVATNO I DAVALA SVAKI MJESEC PO 50 KM DA BI MI SUTRADAN ODBRUSIO PRED SVIMA....DJUBRE ....a samo zbog toga jer sam pitala jer normalno da me boli nakon poroda ko kontrakcije ..imala sam uzasne bolove da bi nekad u toku dana ispao ogroman ugrusak krvi [sm=zmeden.gif] ko citav ulozak da izvinete...ja sam se tad stvarno prepala jer sa M nisam imala takvih bolova poslije poroda a pogotovo ne takvih ugrusaka ...kod njega sam izgubila puno krvi pa mi je pozlilo i morala sutradan dozu krvi primiti ...valjda tad ispali svi ti ugrusci[sm=smiley36.gif] na porodu mislim...
|
|
|
|