bejbibi -> RE: Razgovori u očekivanju beba-JANUAR (29.1.2017 18:44:01)
|
IZVORNA PORUKA: ananas_ze IZVORNA PORUKA: bejbibi Mene nesto od jutros boli potiljak ..odnosno vrat iza kod malog mozga ,iza usiju ..jel to pritisak mozda ..jutro krenula povracati i zabolilo me ..i sad me tupo boli,pogotovo kad nos pusem .:( mislim da mi je pritisak visok a nemam aparat da izmjerim ... To ti je od nagona za povracanjem, neki si zivac poremetila-proce, mene je danima boljelo od kasljanja, cijeli januar mibke prosao u kasljanju par dana sam bila bez glasa a ostale dane promukla i evo jos mi se nije skroz glas vratio. Bebe sto se tice kako kad, pisah, nekad mogu sve nekad nista, poceli su mi se vracat simptpmi t, gori nego na pocetku, nema dana da ne odspavam, a i mucnine su pocele i osjetljivost na mirise. Aj nadam se da ce proci do sutra ..ne boli me ovako osim sto mi glava teska al kad pusem nos ko da ce mi glava,vrat eksplodirati..i to sve tamo iza kod malog mozga ,kontam da me nece kakav mozdani strefit [sm=smiley36.gif]citav dan sam ko na trncima ...haha jesam i ja luda ..svasta kroz glavu ccc Ananas i meni se vratile mucnine ,i nekakav grozan ukus u ustima ,haman mi se nista ne jede ..sve nesto na zor ...a da ne pricam kako me bebac maltretira[sm=smiley36.gif] zeludac,mjehur,bubrezi sve me boli [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|