bejbibi -> RE: Razgovori u očekivanju beba-JANUAR (30.1.2017 21:28:10)
|
IZVORNA PORUKA: Mina90 Ja sam ista takva, znan da bi meni bilo puno lakse da znam da su mi tu roditelji, osjecala bih se sigurnije...Medjutim, kako je mami, ona zna te bolove, i zna kroz sta ces proci, boli i nju vjeruj mi...moju bi srce strefilo, zato cu ja aBd javit kad prodje, onda samo javim lijepu vijest... :D neka je mene bpljelo, bar nju vise da nista ne sikirra... Eh sad ja imam jedno pitanje, znaci 22 sedmica sam i povremeno, ali ne stalno, imam neke cudne bolove...ne znam kako bi ih opisala, kao kad se prehladite pa ocekujete svaki cas da cete dobit proliv [sm=smiley36.gif] ili mozda onaj osjecaj kad trebate dobiti, ali bolovi kobkretniji jos nisu poceli... znam da u trudnoci svasta bolucka, al se bojim da nisu kakve kontrakcije...na zadnjoj kontroli, prosle sedmice bilo je sve ok, I doktorica nije registrovala u tom trenutku nikakve kontrakcije.. Ma ne znam ,svako ima svoje misljenje i zna kako najbolje :) al ja iz iskustva mogu reci da mi je puno lakse bilo sto sam znala da su mi roditelji i mm u cekaoni ,pa malo virnem i odmah mi lakse bilo[sm=smiley36.gif] bas zato sto mama zna kroz koje bolove se prolazi ja mislim da je nama lakse podnijeti sve to :) ja znam da bih ja voljela biti blizu svoje cerke aBd kad rodi :) Jos pogotovo ako muz moze da lrisustvuje ,to jw divno ...na prvom porodu je mm prisustvovao i bilo nam je divno :) Sto se tice tih bolova to je normalno ;) popij mg i lezi ....ja haman non stop imam te bolove od pocetka ..
|
|
|
|