anandi -> RE: Razgovori u očekivanju beba-JANUAR (17.1.2017 19:37:25)
|
IZVORNA PORUKA: bejbibi Heeeej kako vrijeme leti :))) i ti nagurala dobro sedmica mashallah[sm=bravo.gif] Anandi lakse je malo kad je prvo dijete u pitanju ,plus tolikoooooo iscekivano [sm=smiley1.gif] vnerujem da ces ti to bez lroblema sve oko bebe ....jedino ako neko ima da ti oko kuce pomogne,rucka i to ....i to onaj prvi mjesec kad se zena bas treba odmoriti i posvetiti se bebi [sm=smiley1.gif] lahko je kad je prvo vjeruj Al kad vec imas jedno,dvoje o kojima moras brinuti ,e tad je malo teze uklopiti sve ..jos kad je to starije malo jos ...al lrogura se sve ..samo eto stvarno treba zena pomoc u tom prvom mjesecu bar :) po meni je to najkriticniji period .. A mene poslije svakog perioda uhvati babyblues[sm=smiley36.gif] gledam u bebu i placem kako je to krhko,malo,...ma luda sam [sm=smiley36.gif] Draga moja ne znam kad prije proleti. Ko jucer da je bio prosli Januar kad sam se bila prijavila ovdje prije spontanog. Iskreno, nesto mi poslije 14-e sedmice lete dani ko minute [sm=smiley36.gif] Tesko da ce mi iko imat uskocit i po pitanju hrane....sveki zivi u drugom gradu, ali ima ona obicaj kad joj odemo naspremat hrane nam za cijelu sedmicu da ponesemo. A po pitanju kucanskih poslova sreca muz mi je preedobar, evo sad mi ne da nista radit a vjerujem da ce kad dode beba biti jos bolji
|
|
|
|