bejbibi -> RE: Razgovori u očekivanju beba-JANUAR (15.1.2017 14:17:25)
|
IZVORNA PORUKA: Bubamara92 Hello evo popodnevne [sm=kava.gif] bujrum...vidim pricate o privatnicima i placanju... Ja sam prvu a i ovu sad trudnocu vodim u dz...a kod privatnika se sve mora platiti..vise volim dat djetu nego njima... A danas je tesko nac dobrog doktora… Ma samo da se nama nase bebace rode zdrave... Moja A od jutros pita kada ce izaci bato vise...djetu dotuzio stomo vise [sm=smiley36.gif] Bejbibi kako prodje shoping? Manuela kako se ti osjecas danas...ja sam vec sad kao tenk kolika cu biti do termina Zenice sa mucninama jesu li prosle? Nikako [sm=smiley36.gif] krenuli svekrvinim autom (opel corsa novija ) al iza ja sa djecom ,dvije sjedalice ja haman sa pola guza sjedila [sm=smiley36.gif] i uhvatila me moja klostrofobija,hladan znoj,gusenje,panika i vratimo se ...kad sam skontala da mi treba pola h do ljubljane vala sam se uspanicila ..i okrenuli se i kuci [sm=smiley36.gif] Ma kad aBd dodje mm po nas pa cu snjim ici ..a sveki nek kupi krevetac koji hoce ,meni skroz svejedno vala ...moze i bez krevetca .ioanko nikad nisam djecu u krevetcu stavljala :) Joj ja danas nisam nikako dobro ,zeludac me boli uzasno,neka malaksalost,trema u stomaku .skontala sam da mi je zbog sutra ,moram M vodit doktoru pa sta cu,kako cu .bas me neka prpa .. Jos sam ga sanjala [sm=smiley13.gif]horor zivi ,plakala sam u snu ...kao on na operaciji i probudi se usred i sve osjetio [sm=zmeden.gif][sm=smiley13.gif]ja se derala da mu daju jos anestezije da zaspe dijjete [sm=smiley36.gif] Ma uzas...valjda mi se sve nakupilo ,od sna ,moje klostrofobije,trema zbog sutra :(( bezze et
|
|
|
|