bejbibi -> RE: Razgovori u očekivanju beba-JANUAR (17.1.2017 15:25:15)
|
IZVORNA PORUKA: anandi Dan curke, evo [sm=kava.gif] manuela znaci ti si nam sljedeca [sm=bravo.gif] neka je sa srecom[sm=bravo.gif] bejbibi joj mene je bas strah toga poslije porodaja. Nazalost nemam mame da uskoci a tesko da ce i sveki doci, bas cu morat sve sama s mm. Mada slabo i razmisljam o tome, valjda kako mi je duga borba i kako jedva cekam mislim da cu i htijeti sve sama. Opet vidjet cemo,..Znam samo da ce se sve odraditi a kako to samo Bog zna [sm=smiley36.gif] aidice cestitam na laganom porodaju [sm=bravo.gif] sad uzivaj s [sm=duda.gif] covered ma bit ce zena na forumu kad se ove porode. Ja se sjecam kad sam dosla bilo ih je samo 2-3 i bas su kukale kako nema zena pa evo napuni se [sm=smiley36.gif] ziel imas pp Ja sam se danas narucila za scrinig za iduci cetvrtak. Tad cu biti 23+4 i kazu mi nije kasno. Odabrala sam Plavu polikliniku, a sad mi valja Balicima poslat poruku da otkazujem termin [sm=smiley36.gif]Jedva cekam da vidim maleckog [sm=zz_bounce.gif] Evo ga bas je aktivan, sunce mamino...samo me lupka. Heeeej kako vrijeme leti :))) i ti nagurala dobro sedmica mashallah[sm=bravo.gif] Anandi lakse je malo kad je prvo dijete u pitanju ,plus tolikoooooo iscekivano [sm=smiley1.gif] vnerujem da ces ti to bez lroblema sve oko bebe ....jedino ako neko ima da ti oko kuce pomogne,rucka i to ....i to onaj prvi mjesec kad se zena bas treba odmoriti i posvetiti se bebi [sm=smiley1.gif] lahko je kad je prvo vjeruj Al kad vec imas jedno,dvoje o kojima moras brinuti ,e tad je malo teze uklopiti sve ..jos kad je to starije malo jos ...al lrogura se sve ..samo eto stvarno treba zena pomoc u tom prvom mjesecu bar :) po meni je to najkriticniji period .. A mene poslije svakog perioda uhvati babyblues[sm=smiley36.gif] gledam u bebu i placem kako je to krhko,malo,...ma luda sam [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|