bejbibi -> RE: Razgovori u očekivanju beba - NOVEMBAR (6.11.2016 22:42:20)
|
IZVORNA PORUKA: eminaja bejbibi ne znam je li zbog bebe vjerovatno ima i toga,,,ali je i prije znao se ovako ponasat,,,,ali bude mi ga zao stvarno kad dodje aa ja npr dojim on place hoce da ga uzmem ili oko mene se vrti mazi bas mi je bilo tesko,,,aa i ja sam uvela AD pa sam se pokajala ali opet najvise mi zbog njeg jer mu trebam aa dodjenje uzima bas vremena.... Ma vjeruj da je i zbog bebe ,ne zna drugcije kako da privice tvoju paznju a vidi da si non stop sa curom ... Da,dojenje oduzima vremena ..i to je divno iskustvo al kad vec imas djecu onda ne mozes non stop biti uz bebu ..zato sam ja to odlucila vec sada iakl znam da ce mi biti zao al moram misliti na ovo dvoje :( trebaju me a ne mogu opet uciniti istu gresku kao sa M ...hB opet se vezao za mene ,tipa grli me ,ljubi, jer to dugo nije radio i bas mi falio ...a znam da me on najvise treba kako raste ..tako da ce bebice biti ok na ad ;) ni prve ni zadnje hehe ...ja sam inace bila protiv ad strogo ,i protiv duda ,al jednostavno sad cu aBd sve to morati .nece nista biti bebi od toga .mozda samo meni olalsa aBd ,nadam se :)
|
|
|
|