lejla80 -> RE: Razgovori u očekivanju beba - NOVEMBAR (8.11.2016 9:17:25)
|
Morning...mi ranoranioci kako se pomjerilo vrijeme, al i navečer zaspemo ko kokoši hahha...srećom odgovara nam taj tempo sad kad ganjamo kojekakve kontrolice.... Žene moje jest kod mene bila rizična trudnoća na početku, poslije se to stabiliziralo al eto nisam se vraćala na posao..dopalo mi se izležavanje a i nisam htjela da se izlažem bepotrebnom riziku. Ipak kad je insan u nekim godinama, malo mu fali. Meni se smiju na ove godine, al u suštini kako je tako je..zna se koje su idealne godine za rađanje, ha ja.. Uglavnom u 11 sedmici sam prokrvarila, jednostavno to je samo počelo curiti dok sam šetala sa mamom, bez ikakvih bolova bilo čega, al čista crvena krv. Mi smo mislili da ništa nema od trudnoće, al eto kad smo otišli doktoru, beban zivahan mashallah. Srećom moja mama radi na ginekologiji pa smo brzo i odreagovale. Od tada strogo mirovanje jedno vrijeme. Međutim od tada što kažeš ti bejbibi stalno zavirivanje u gaće da izvinete hahah...još kako ovi urini bježe što je veća trudnoća, ima tu posla.. Sad smo hvala Bogu već u terminu, pa nije više ni toliko bitan svaki dan, kad god krene, dobro je...a l što kažeš ti Amela, zeznuto je i prenijeti, sama sam to iskusila u prvoj trudnoći ;) Ma nek su živi i zdravi, izdržat će mamice.. i zaboraviti sve aBD. Lina i kod tebe je fina razlika...ma bit će to aBd dobro..mi evo pripremamo našeg sina cijelu trudnoću ono baš ozbiljno. On je više nestrpljiv postao hah.... Bejbibi pa de hajde malo pojačaj vitamin c, sad ima i limuna i grejpa i narandži...malo meda, a ako bude teško jedan paracetamol neće naškoditi... Ettttt...danas vala ne idem nigdje...odoh smišljat šta mi se jede za doručak [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|