lejla80 -> RE: Razgovori u očekivanju beba - NOVEMBAR (1.11.2016 22:02:13)
|
Pa ženice svaka čast na hrabrosti, ja se ne usuđujem čupati uhhh, mene to baš boli, a još sam baš nekakva pekmezava postala u ovoj trudnoći. Jutros sam se rasplakala na ctg-u, nešto mi se tih učinio a sestrica se uzvrtila oko mene, nikako da nastima onu slušalicu. Kad je skontala da je gledam zabrinuto, veli ma ne sikiraj se, sve je ok...a ja okinem plakati[sm=smiley36.gif] Svamojadjeca uhhh mogu mislit šta si sebi počinila. Nećeš više sigurno hmm Nego koliko vrijede ovi brisevi znaš li? Ima li neki rok kada ih treba raditi? Bejbibi jel poželio mužić pužić? Amelaaa ne se sikirati, ne mislim ja prije tebe, vidiš šta sve trebam izganjati ;) Leptirice., meni su prije 5 godina vratili torbu, morala prebaciti u kese a sada čujem da opet unose. Žene uglavnom nose one manje torbe, kao za treninga, znaš na koje mislim a za kofere ne znam .... Ja sam svoje spakovala u onaj ceker veliki, plastificirani, bilo ih je kupiti nekad u DM-u, i imam kozmetičku torbicu koju sam skontala stavit u ceker ako mi je ne budu dali unijeti na ramenu.
|
|
|
|