amelaaaa -> RE: Razgovori u očekivanju beba - NOVEMBAR (3.11.2016 12:05:49)
|
Zeneee ja vam izgleda najaktivnija sad kako ne radim [sm=smiley36.gif] A bas evo sjedim na poslu za racunarom [sm=smiley36.gif] Krenula kod dr.pa mi usput da malo svratim, pregledala mail, nesto ostampala privatno khm khm i naumpadoste mi vi...Ajde reko onda zacas i na forum da udjem da vidim kako su mi zenice, bebica mi je opasna sa ovim ziganjem, polako zeno [sm=smiley36.gif] A i ja sam sredila kosu neki dan, i to ni manje ni vise nego izvukla svijetle pramenove...NIkad u zivotu nisam imala svjetliju kosu, uvijek smedja, od rodjenja [sm=smiley36.gif] Bome vi me namamiste, jedno vrijeme se stalno pricalo o farbanju, pa koje farbe koristite, pa svijetlo, tamno, ovako onako...i ode Amela prosle sedmice u frizerski i postade plavka [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] lejla i ja kazem hvala Bogu pa imam sve od starije curice, da nista ne kupujem sad od tih velikih stvari. U kupovini odjecice uzivam, a vala ne bih sad imala zivaca za biranje kolica, sjedalica, krevetaca...huh Baj baj zene, odoh kod cika doktora :*
|
|
|
|