bejbibi -> RE: Razgovori u očekivanju beba - NOVEMBAR (6.11.2016 11:54:30)
|
Dancek z3ne ,kako ste .. BEBICE JESIL BOLJE ? Lezi,odmaraj,qko ne prodje otidji doktoru .i vrijeme je cudno sto LEJLA rece ,mozda pritisak ...zelim ti da sto prije prodje ..bez kontrakcija i ziganja [sm=smiley1.gif] Ja sam ok,bez bolova hB ...i onako mi rano za bolove al znate sta ja mislim..ipak je 3.trudnoca i sva sam vjerovatno labava dole pa nije ni cudo da boli sve zivo[sm=smiley36.gif] plus imam problema sa kicmom,odnosno vratni i dole kod krsta ,ne znam kako se zove ugl nesto mi zakrivljeno bla bla pa sve od toga ..ja inace tesko spavam na ledjima ,uzasno me zabole ako duze lezim pa eto ..na hajr haj ,bice bolje .. I mi smo ime skontali jos odmah na pocetku [sm=smiley36.gif] emin ili aisa:) ...izgleda emin ce biti aBd[sm=smiley36.gif]samo nek je zdravo nije bitno sta je .... Sta ste jos pisale ,zaboravila sam ? Vrijeme uzasno :( uzasan ,strasan vjetarr puse [sm=zmeden.gif] haman tornado ..sve prozori lupaju kolko jr jakoo..pa nonosi kisu ,pa sunce ,ma ludnica tobejarabi[sm=zmeden.gif] na hajr ... Ja imam rucak od juce ,spageti bolonjez i necu nista kihati ,ne da mi se..mm juce trazio sarmu za danas al sam bila ljuta na njega reko skuhaj sam[sm=smiley36.gif] valja mi sutra to motati 😣 a volim sarmu jamii
|
|
|
|