RE: Razgovori u očekivanju beba - NOVEMBAR (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

Leptirica13 -> RE: Razgovori u očekivanju beba - NOVEMBAR (19.11.2016 21:03:39)

Aidice,hvala na zeljama...i tebi nek bude sa srecommm....mi sad odbrojavamo...i jedva cekamo..i ne vjerujemo da cemo imati malu,mirisljavu strucu..NASU strucu..zelim da svi koji zele dijete,dobiju..da im Bog dragi da..nema nista ljepse od osjecaja da ces postati roditelj...
Lejla,blago tebi..ti u cetvrtak..ja sam se nadala da cemo i mi sljedece sedmice..al,hajd..strpljen,spasen :) samo nek nam dodje ziva i zdrava...

lejla80 -> RE: Razgovori u očekivanju beba - NOVEMBAR (19.11.2016 21:51:44)

Eh curke moje jeste li se smorile ko ja danas? Ja evo svježe istisirana uhhh kako opusta. Obišla sam večeras nekoliko prodavnica u potrazi za usisivačem. Baš mi fali al iskreno ni sama ne znam šta da kupim. Sutra nastavak pa valjda ubodom neki iole dobar.
Lina i Aidice morate se malo više aktivirati. Slabo se javljate.
Eminaja e super pa je braco tako fino reagovao, valjda će i moj aBd...
Uhhhh sve sam pozaboravljala hah

Bebica11 -> RE: Razgovori u očekivanju beba - NOVEMBAR (20.11.2016 8:34:25)

Jutro žene [sm=kava.gif] hajte na kahvu i hurmasicu[sm=smiley36.gif]

U mene sve isto. Juče skoro cio dan bolovi i sinoć sam ustala od bolova al naprijed pa me mm natjerao da hodam po stanu da se[sm=duda.gif] spusti...i tako hodam a pritisak na mjehur donji dio...hodala hodala osjećala pritisak al nije tad boljelo i smirilo se oko jedan pa legla[sm=zmeden.gif]

Noc ok i jutros evo ponovo stezuka sa svih strana a danas smo 38+3

Još sinoć cirkus koni ispod poplavilo kupatilo došao joj sin u 22h zvoni vrišti poplavili ste mi kupatilo. Mm ga uveo u naše kod nas sve suho. A dole voda teče s plafona. Haos. Hodali sahat gore dole niti djeca mogu spavati. I uglavnom mi smo zavrnuli ventile cijelu noć nisam mogla u kupatilo a ponekad mi pritisak... I sad čekam majstore da mi kopaju[sm=smiley13.gif] najgore će mi biti ako kopali a ne nadju....Jer ta voda je čudna Bog zna na kojem spratu može biti belaj a da izbije negdje lijevo....

Eto malo crnjak pa hajde da bar hoce završiti da ih ne gledam da u wc mogu rahat. A svako kupatilo su mi kopali bas sam bahsuz s time. Jos sve novo...al odlučila sam neću se sekirati za te stvari

Jucer mi kuma javlja u poznanice nam mali dobio varicele al nisu izbile van..
Dijete u komi mali mozak otkazao...toliko sam se potresla da me ove moje gluposti ne mogu izbaciti iz takta. Nek smo svi živi zdravi a nek sve ruše nose...boli me briga.... Eto izvinite na dozi crnjaka na sabahu

manuela RR -> RE: Razgovori u očekivanju beba - NOVEMBAR (20.11.2016 8:54:06)

Bebice11 da znas da bi i mogla na hurmasicu[sm=smiley36.gif]
Joj draga bas belaj pred porod da ti rove kupatilo a ionako se u WC stalno ide... All sto rece bezveze se nervirati ima i bitnijih St Ari.Bas mi zao tog djecaka[sm=smiley13.gif]da bude dobro ako Bog da.

Lejla80 ja imam vec godinama onaj name vodeni filter jest malo potezak al najdraze mi kad stavim u njeg malo omeksivaca pa kuca em usisana em uzmirisana[sm=smiley36.gif]

manuela RR -> RE: Razgovori u očekivanju beba - NOVEMBAR (20.11.2016 8:56:38)

Eminaja ti si bas sretna...mogu misliti radtopis se kad ih gledas nema vece srece... Jedva cekam...
A o porodu jos necu pretjerano da mislim...
Prezivjela jedan prezivjecu i drugi...[sm=smiley13.gif]

lejla80 -> RE: Razgovori u očekivanju beba - NOVEMBAR (20.11.2016 10:38:26)

Cure moje ja popila, trenutno ustipci na trpezi uhhhh, hajte bujrum...
Bebice ma hajde ti kod mame dok se frtutma oko cijevi ne smiri. Valjda neće dugo kopati.

Kod mene uglavnom po starom. Evo zadnje dvije noći mi počele trnuti i oticati ruke. Probudi me bol...uhhh

Ne znam jeste li čule za nagradnu igru pampersa i Binga, nije loše a svi dobiju nagradu...procackat ću link negdje

manuela RR -> RE: Razgovori u očekivanju beba - NOVEMBAR (20.11.2016 10:52:58)

E daaa super je ponuda u Bingu al meni nista ne treba osim posteljine a ova posteljina nije za krevetic tako da....

lejla80 -> RE: Razgovori u očekivanju beba - NOVEMBAR (20.11.2016 18:56:23)

Manuela ma svakako kupujem pampers, tako da ću odsad u Bingu jest da se mm smrkne kad trebamo tamo haha...i ja imam sve nabrojane al hajde nije na odmet, poklonit ćemo nekome.. Tebi je svakako rano da kupuješ pelene.

Gdje su ostale hanumice... Ja sam se ishodala danas, evo sva sam otekla huh...

Mina90 -> RE: Razgovori u očekivanju beba - NOVEMBAR (20.11.2016 19:42:23)

Pozz za sve, evo I mene, da vam mahnem [sm=bravo.gif] ja danas dosla sa vlasica, muka mi nesto cim udjem u kucu, mogu reci da sam se ulijenila...kad vidim koliko posla imam, hoce nesto da mi bude.. jos od sutra vise nema izvlacenja, moram I pravosudni ozbiljno pocet spremat, jer do sada sam se izvlacila na mucnine, a nadam se da ce ih od sutra manje bit, jer sutra aBd punih 12 sedmica...[sm=nosecka.gif]
Htjela sam priupitat, kad ste isle na 4D ? Sa 16 sedmica moze li ?

anandi -> RE: Razgovori u očekivanju beba - NOVEMBAR (20.11.2016 19:55:42)

Dobro vece, evo i mene. Sad malo isprzila bijelog pileceg mesa i crvenih paprika pa zalila vrhnjem reko da malo umocim i zeznu se.
Ispovracala se, definitivno moram odustat od mesa.
Mina iskoristi sad vrijeme i uci, nek se zavrsi i to zivotno poglavlje.
A sto se tice 4D ja isla nekidan u 13+3 kad sam radila ekspertni. Bilo je preeedivno

Mina90 -> RE: Razgovori u očekivanju beba - NOVEMBAR (20.11.2016 20:00:54)

Anandi koliko si platila taj 4D ? Koliko inace kosta ? Ja sam mislila kod Mehmedbasica u ordinaciji, kontam.oni sto posto imaju...

anandi -> RE: Razgovori u očekivanju beba - NOVEMBAR (20.11.2016 20:07:14)

Mina ja vodim trudnocu kod Balica i kad god san isla na uz uvijek je dr ukljucila malo 4d i placala sam 75KM a ovaj zadnji ekspertni + dabl test platila sam 200KM

manuela RR -> RE: Razgovori u očekivanju beba - NOVEMBAR (20.11.2016 21:10:57)

Sa 12/13 sed 4D UZ 150 KM

Midnight_489 -> RE: Razgovori u očekivanju beba - NOVEMBAR (21.11.2016 8:34:33)

Hej jutro ženice,hajmo evo kafica [sm=smiley36.gif]
Nisam se dugo javljala,pokvario nam se ruter od interneta pa smo morali nešto popravljati,kupovati drugi.... [sm=smiley13.gif]
Rekoh,sad će me ženice ružiti što se ne javljam,pa da virnem malo [sm=smiley36.gif]
Nadam se da ste sve dobro kao i vaše bebice [sm=smiley1.gif]

Danas mi valja malo u čaršiju u nabavku,prvo da popijem ovu kafu,doručak pa idemo polako [sm=smiley1.gif]

anandi -> RE: Razgovori u očekivanju beba - NOVEMBAR (21.11.2016 11:32:46)

Dancek bebeleee
Midnight ma nema mi nista gore od tih iznenadnih troskova [sm=smiley13.gif]

Ja sad malo setala, predivno vani pa otisla do ordinacije po stik sto su mi snimili euz, jaoo zene nemam rjeci. Snimili su mi 12 slicica i 12 videozapisa, ma preedivno. Na jednom snimku dusa mamina boksa [sm=smiley36.gif] Ne zalim marke sto sam platila, evo osmjeh mi je od uha do uha[sm=smiley36.gif]

A gdje ste sve nestale, vjerovatno skitate[sm=smiley1.gif]

Mina90 -> RE: Razgovori u očekivanju beba - NOVEMBAR (21.11.2016 12:16:53)

Ja evo pokusavam ucit, danas meni I muzeku prva godisnjica braka, on vcrs mora na sastanak, a ja gulim pravosudni... [sm=zmeden.gif] ne znam sta bih mogla izmislit, da ne kosta punoo, a da ga iznenadim...spremila bih se jada u neko se.I rublje I docekala ga, al se osjecam ko kit! [sm=jezicek.gif] moglo je to dok nisam zatrudnila [sm=smiley36.gif]

anandi -> RE: Razgovori u očekivanju beba - NOVEMBAR (21.11.2016 12:42:14)

Mina sretna vam godisnjica [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] narednu docekali s [sm=duda.gif]
Kakav kit, sta pricas....samo se ti spremi. Ja sam bas svog sinoc docekala u tom nekom sexy rublju i carapama [sm=smiley9.gif] jos je stigao oko 20h s posla, cim me vidio umor nestao automatski [sm=smiley36.gif] a stomacic mi bas povelik, al neka sama sam sebi sexy, mm mi pada od smijeha

lejla80 -> RE: Razgovori u očekivanju beba - NOVEMBAR (21.11.2016 12:54:10)

Ola curke evo i mene...javljam se sa lijevog boka [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Od jutros sam na nogama od ctg a pa do nekih kućnih poslova, imam osjećaj da što više radim sve više mi zabacano pihhh...a da mi je sve pospremiti dok ne krenem u bolnicu ...još mi se i malisa nahladilo, moram i njega popodne odvesti do DZ ajjj kad krene baš krene.

Vi vidim sve dobro...kakve debele na početku trudnoće, još uvijek ste super mačke pa iskoristite dok ne budete hodale i sjedile raširenih nogu ko ja[sm=smiley36.gif]...baš ženstveno hah Mino sretna godišnjica [sm=bravo.gif]

Šta je sa ovim mojim najdebljim curama? Svamojadjeca jesi li se porodila? Bebice? Leptirice jel spreman kofer i ti ćeš par dana poslije mene a možda cura krene i ranije, nikad se ne zna.
Bejbibi i ti si se usutila?

Midnight zabusavas sestro, vazda ima neki razlog za nejavljanje, koja li si ti.

Bebica11 -> RE: Razgovori u očekivanju beba - NOVEMBAR (21.11.2016 15:47:53)

Lejlic evo me [sm=smiley36.gif] Ranka neće vanka[sm=jezicek.gif]

Jel ono ti sad 24.11. na carski? Hoćeš li 23 u bolnicu? Zao mi je za malisu želim mu brzo ozdravljenje

Ja sam jutros konačno bila i kod frizera,obavila sam i to pred porod hB[sm=bravo.gif] samo sam se malo zeznula skratila više nego što sam planirala al hajde narasti ce[sm=smiley36.gif] Bas mi mama komentariše nisi odavno nosila tako kratko. Mislila sam da mi pada na ramena a ono jos malkice kraće al super mi. Ne moram vezati da malo i promijenim[sm=bravo.gif]

Poslije sam išla na posao[sm=jezicek.gif] tamo samo što me ne istjeraju. I klijenti su ono "Ma daaaj više" 😂 al hajde čistim, završavam, drago mi da sve stignem da je lakse kolegicama što ja mogu. Mada sam sad zaokružila mislim da nema ništa što moraju mene zivkati poslije [sm=bravo.gif]

Meni danas 38+4 idemo ka 38+5[sm=bravo.gif]

Imala sam 2-3 jače kontrakcije danas...u jednom momentu se preznojila i popustilo me [sm=zmeden.gif] to je to

lejla80 -> RE: Razgovori u očekivanju beba - NOVEMBAR (21.11.2016 16:36:48)

Bebice a tu li si, ja kontam Ranka izašla [sm=smiley36.gif]
Oj gledam po bolnici kako žene dolaze na ctg pa na recepciji govore koliko su trudne većina ih 40 +, pokoja ovako ko ja hah...to postalo moderno prenijeti izgleda..
A jest ja aBd prekosutra ujutro moram u bolnicu, dan prije carskog. Ništa više ne znam. Danas mi jedna kona trebala donijeti briseve ove nanovo što sam radila, kao ako budu uredni ranije budu gotovi. Još uvijek je nema, bit će da je baja i dalje u nosu ne gine mi izolacija. Ima da budem u bolnici ko Robinzon [sm=zmeden.gif]...al hajde ima još nade haha...
Manuela eno vidim da si ovaj mjesec ti pokupila nagradu za aktivnost. Uživaj u mljackanju.

Bebica11 -> RE: Razgovori u očekivanju beba - NOVEMBAR (21.11.2016 17:06:06)

Draga Lejla ode ti meni brzo a ja i ti se baš pratimo [sm=smiley36.gif] Leptirica i Midnight malo slabije pišu... Valjda ću i ja do kraja sedmice da ne ostajem sama od terminusa [sm=smiley36.gif]

Vrijeme letiiiii

lejla80 -> RE: Razgovori u očekivanju beba - NOVEMBAR (21.11.2016 17:52:32)

Bebice ako ne krene ranije hajde ti sa mnom, bit će nam lakše [sm=smiley1.gif] ....a tu sam ja aBd, neću te ostaviti na cjedilu[sm=smiley1.gif][sm=smiley31.gif]

manuela RR -> RE: Razgovori u očekivanju beba - NOVEMBAR (21.11.2016 18:45:00)

Lejla 80 ti da nisi napisala da Sam dobila kremu ja ne bi ni skontala[sm=smiley36.gif]
A kako ce mi je poslati[sm=zmeden.gif]

Elem zenice moje ja u skitnji citav Dan.
Isla sa drugaricom na kafu pa na komisiju da mi produze bolovanje pa kod mame na rucak.... Mali ostao kod nje na spavanju...Tak da smo muzek i ja sami....
Lejla 80 jel te hvata trema ?Mogu misliti jedva cekas...
Da sve prodje kako treba...

Meni danas poceo curiti kolostrum I to na majicu preslo... Jel se nekoj od vas to desavalo...

Mina90 -> RE: Razgovori u očekivanju beba - NOVEMBAR (22.11.2016 0:19:30)

Eto godisnjicu proslavili vecerom u restoranu u kojem smo se vjencali, dobila cvijece, parfem, torbu... pokloni ipak nisu bitni, najveca sreca mi je nasa ljubav I bebica aBd... nista od keksa...glava ga zabolila, nabio kapu I kaze:" laku.noc, volim te, hajd keksat cemo se sutra" [sm=smiley36.gif]
Rekoh cekaj da ubiljezim u agendu....hahaha[sm=jezicek.gif]

Bebica11 -> RE: Razgovori u očekivanju beba - NOVEMBAR (22.11.2016 5:17:47)

Manuela i meni počne curiti kolostrum oko 6.mj trudnoce

Mina čestitke na godišnjici

Lejlo možda budemo isti dan[sm=smiley36.gif]

Sinoc sam imala bh kontrakcije svako 20min i tako par h...stvarno sam mislila preci će u bolnije...pokoja je bila i bolna. A ono ništa smirilo se ja legla ranije i zaspala[sm=zmeden.gif]

Jedva čekam pregled u cetvrtak aBd da vidim dal se bar otvaram od ovoga[sm=smiley36.gif]

Gdje su nam Amelaaa i Eminaja.. Ponekad nam pišu...kako su bebice?

NARI naidjes li ti ženo kako si jel sve ok?

Svamojadjeca jesil se porodila?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>