anandi -> RE: Razgovori u očekivanju beba - NOVEMBAR (15.11.2016 13:20:46)
|
Helooo nesto ste slabo aktivne Kako ste mi, jeste li sve jos uvijek 2u1? Vidim nema nam Ameleee da se nije porodila, ma vjerujem da jeste...ne bi ona izdrzala ovako dugo da se nee javi. Nadam se da je sve ok i da uziva s [sm=duda.gif] Leptirice doslo i tvoje vrijeme, hajde neka bude sa srecom [sm=bravo.gif] Nego da te pitam, jesil ti na clexanu? Zanima me, vi koje idete na carski na osnovu cega vam daju? Ok mi je ako je beba krupna ili nije u dobrom polozaju... Ja nekidan na ukc-u i kazem dr vjerovatno cu i ja na cr ako bude sve ok, kontajuci jer sam vto trudnoca i na clexanima a ona meni nema sanse. A sve zene koje znam iz klinike koje su radile vto su isle na carcki Ja danas po zadnjoj [sm=hudicek1.gif] usla u 4-ti mjesec [sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif] Sinoc sam nesto bila lose, povracala sam. Zena nije jela meso ima 20-tak dana ako ne i vise smrdi mi i ne mogu da pomislim na njega, i ja odem do binga i vidim u mesnicu izlazu vrisko meso i kupim kilu telecih rebarcadi i zapecem...ubila sam se, bas mi je godilo a poslije da ne pricam, wc solja mi je bila prijatelj par sati, nisam je pustila iz narucja dok nisam sve ispovracala [sm=smiley36.gif] Def meso vise nit jedem nit pravim
|
|
|
|