lejla80 -> RE: Razgovori u očekivanju beba - NOVEMBAR (11.11.2016 10:24:11)
|
Joj i to porodiljsko, valja ganjati papire...Ja nikako do opštine da navratim da uzmem onaj formular pa da barem nešto završim.... vala ne znam kako je u drugim zemljama al nas smori ova papirologija..pihhh Ja evo čekam seku da mi dođe sa svojim đetićima, bit će ovo veseo vikend hahh..troje djece u kući..al hajde neka, malo da se ishodamo ako budemo imali snage...poželit ćemo šetnje.. Bebice vala su napravili dramu oko baje, aman..a meni nekoliko medicinskih radnika kaže ma ovo nije ništa...čak i moja doktorica se ibreti što moram ikakve kapi stavljati u nos...al eto ova glavna doktorica u Vojnoj zakukala, aj kaže kako ćemo te primiti sa takvim nosom. Pa reko jel to vi hoćete da mi kažete da me nećete poroditi ako ovo ne uspijem izliječiti. kaže ne, nego ćemo te morati staviti u izolaciju [sm=smiley5.gif][sm=smiley29.gif] Mama se moja smije..kaže eto bit ćeš ko u apartmanu..pu, pu...daj bože da ipak izliječim, volim ja da imam društvo nego da sama ćumuram u sobi BTW ja stvarno ništa ne osjećam, ne bi me iznenadilo da su mi pogriješili na nalazu. Čujem da im se takve stvari dešavaju.
|
|
|
|