lejla80 -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (6.10.2016 10:07:30)
|
Jutro, jutro, brrrr hladnoće, ja sam se sinoć smrzla, a još nisam nešto pretjerano hodala, do auta i nazad, baš je zahladilo. Srećom jučer sam premještala ljetne i zimske stvari al valja mi i jakne izvaditi, ovo nije za šale. Bejbibi neka je sa srećom sinčina hah...bit će i cura kao posljedica tih silnih romantičnih filmova koje gledaš a još si mlada, ima od tebe još materijala za rađanje [sm=smiley36.gif] Ja se farbam isto počela nakon 12 sedmice. Bebice i mene zna presijeći tako, te žignuti ponegdje..ja se tješim da se bolovi ne pojačavaju i da se mjsta mijenjaju. Čak ovih par dana nekako osjetim i ovaj rez od prošle trudnoće, valjda je to normalno. A za hidžab, pa ne znam iskreno što se iščuđavaju, barem oko nas je dosta žena sa hidžabom koje normalno rade i školuju se. Ostah iznenađena. Anandi draga, baš me rastuži tvoja priča a i babo sigurno ne zna drugačije iskazati emocije pa je odreagovao na neprimjeren način. Kao što žene gore spominju da im je neprijatno objaviti roditeljima sretnu vijet, tako je i određenom broju roditelja neprijatno primiti istu. Sve to bude normala kasnije, dok se svi naviknu a posebno kad se rode [sm=duda.gif]. Leptirice jesi vidjela žena vrijednih [sm=smiley36.gif], nego i ti bi se mogla malo više aktivirati, nema veze što pišeš sa mobitela. Tačko sretno danas u pokazivanju mačke [sm=smiley36.gif], ojj koliko te zezam , ne gine mi haman isto [sm=jezicek.gif] Mina, meni se čulo srculence sa 6+ al i to ti sve zavisi od toga kada je bila ovulacija. Winky, kakva si ti danas? Amelče, javi se sa vijestima..... etttt odoh sad da šta prezalogajim
|
|
|
|