RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

tačkicaa -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (4.10.2016 21:12:55)

Mrkvo odma u hitnu, to bas strasno zvuci [sm=smiley13.gif]

eminaja -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (4.10.2016 21:18:43)

samy cestitam na prinovi,da vam Allah podari svaki hajr,uzivaj u [sm=duda.gif] nadam se da nisi puno pukla [sm=smiley13.gif],,i ja sam pukla prema anusu jos mi i sfinkter bio ostecen,ali hvala Bogu proslo je... [sm=smiley1.gif]

lejla80 -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (4.10.2016 21:20:43)

Mrkvo ja isto nikad nisam čula nešto slično. I ja bi pravo na Jezero da sam na tvom mjestu, ništa ne čekaj jutro.

Auh bebice pa što šutiš, najvolim takve radnje [sm=smiley1.gif]

eminaja -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (4.10.2016 21:31:49)

mrkvo kod mene ima nesto poput toga sto si opisala,ali to je tu jos od prvog poroda,tako da je ljekar to vidio ,,da napomenem da sam ja to tek poslije vidjela nisam se usudila zavirivat prije prvog pregleda [sm=smiley36.gif] ali u svakom slucaju trebas otic kod doktora [sm=smiley1.gif]

Bebica11 -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (4.10.2016 22:23:52)

IZVORNA PORUKA: eminaja

mrkvo kod mene ima nesto poput toga sto si opisala,ali to je tu jos od prvog poroda,tako da je ljekar to vidio ,,da napomenem da sam ja to tek poslije vidjela nisam se usudila zavirivat prije prvog pregleda [sm=smiley36.gif] ali u svakom slucaju trebas otic kod doktora [sm=smiley1.gif]

Na rezu zna izrasti divlje tkivo ili polip....pa to uklonu. Meni su uklonili nakon poroda

A moguće i Mrkvi da je polip ako je malo i sitno. Čak porodom se vaginalnim može samo očistiti to....al opet nije se zezat ako nesto "ispada" treba provjeriti

eminaja -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (4.10.2016 22:49:21)

ne znam sta je u pitanju vidjet cemo sad aBd....uglavnom poslije poroda haman vise nista nije isto [sm=smiley13.gif] samo da [sm=duda.gif] budu zive i zdrave [sm=smiley1.gif]

mrkva -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (4.10.2016 22:51:04)

Drage moje evo sad sam sa GAK-a bila sam u pravu materica je skroz nisko a ishod toga je moguci spontani. Uglavnom ujutru idem na 4D da se utvrdi moze li se sta uraditi sa podvezivanjem ili ne. Hvala vam sto ste se javile

bejbibi -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (4.10.2016 22:57:06)

MRKVA sretno sutra ,iskreno se nadam da ce sve biti ok i da cemo se ovdje druziti aBd :) ....sretno draga

eminaja -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (4.10.2016 22:58:46)

sretno sutra,bice to sve dobro aBd, ne sikiraj se....

amelaaaa -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (5.10.2016 7:43:03)

Ajoj draga mrkvo bas mi je zao... Ja sam prvo pomislila da je polip, kazu da poplipi mogu izaci kroz grlic po nekoliko cm... Nadam se da ce 4D dati pozitivne rezultate... Zelim ti iskreno puno puno srece...

Ostale zene dobro jutroo :*

A bebice i ja volim te radnjice, u Tz ima Tifani sa h&m-om, i Bilig ili se tako nekako zove koji drzi c&a... Cijene su onako, ni tamo ni vamo, a kolekcije kaskaju jednu godinicu, ali se stvarno moze naci preslatkih stvarcica, a na snizenjima i jako jeftinih. Kvalitet je neosporan u svakom slucaju [sm=smiley36.gif]
Mada ja volim i Bingo heheheh prije jedno 2 mjeseca su naletili set_ovi od po 3 bodica dugih rukava, lupilu, preslatki, a cijena 6,9 KM, znaci jedan bodi dodje 2,3KM - dzaba. [sm=bravo.gif] Jedini problem s Bingom je sto moras ici stalno i kupiti cim naletis na nesto dobro jer se razgrabi u roku od dan [sm=smiley1.gif]

winky_sa -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (5.10.2016 8:17:20)

Mrkvo bas mi je zao....drzim ti fige za danasnji pregled.
Sretno danas na pregledima.
Kod mene situacija nepromijenjena [sm=smiley1.gif]

Bebica11 -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (5.10.2016 8:19:32)

Amelaa uzela sam i ja taj set 3 bodija u Bingu ima mjesec i više.[sm=smiley36.gif] al to bas kod nas skoro nikad jer su nama Bingaci maleni i slabiji izbor robice imaju
Nedavno sam za 10KM na nekom snizenju kupila preeedivne prekvalitetne majice za stariju kćerku Espritove. Stvarno sam se iznenadila al to je samo nama kratko naletilo i nema vise. Meni jedan taj manji pred haustorom

Mrkva sretno javni se[sm=smiley13.gif]

Mina90 -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (5.10.2016 8:21:16)

Jutrooo, danas opet tmuran dan... vidim ovdje se mnogo toga desava.Friskim mamicama, cestitam od srca... Mrkva nadam se da ce sve bit ok.. Kod mene jos nikakvih simptoma, osim sto mi je jucer ujutro zamirisao tartar sos, kaze muz- pa idi kupi, a ja velim- jok, te mirise treba ignore, jer ako budem jela sve sto mi zamirise, bit cu ko trokrilni...
Ne znam je li normalno nemat simptome...grudi me ne bole uopce, ali jesu cvrste, pisiim cesce nego inace- to da, imam iscjedak nekad zuckast, a eto jucer bijel, sa tim da nisam primijetila neugodan miris...isto tako jucer me jajnici bas mnogo zaboljeli, kao nadutost I pritisak na jajnicima, bilo mozda neka 2h pa onda gasovi poceli, ne znam da li je to od crijeva jer dva dana nisam isla na wc.... ja sve cekam te mucnine, ne bil to bilo to, ovako mislim ne dao Bog da nesto nije ok...

lejla80 -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (5.10.2016 8:46:33)

Jutro, na mom brdu sunce a ja još u krevetu. Mrsko mi ustati mada mi se kahva pije.

Danas sam poslala onaj treći urin. Koliko e dugo čeka nalaz nakon toga?

Mrkvo sretno draga, nadam se da će sve biti ok.

Mina ma kakvo povraćanje. Bolje ti je da ne povracas. To ti iz iskustva govorim. Meni sa ovom trudnoćom 4 mjeseca ništa zamirisalo nije, sve mi je smrdio. Eto imaš simptome, čest odlazak u WC, vjetrovi, nadutost stomaka.....polako redatelj će se oni jedni za drugim u to ne sumnjaj...

I ostalim hanumicama sretno danas na kontrolama ..

eminaja -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (5.10.2016 9:18:21)

jutro i od mene,ja lagano doruckujem pa kaficu ispijat [sm=smiley1.gif] mina sve je to individualno,ne dolaze simtomi kod svakog isto,cak i trudnoce se znaju razlikovat,ja sam imala simptome do 8 sedmica i onda nista pa sam mislila da nesto nije ok cak i test ponovila [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] kontam mozda nisam ni bila trudna umislila zena sebi [sm=smiley36.gif] nemoj se ti nista sikirat,uzivaj u trudnoci,i bolje ako sta preskocis od simptoma kao npr.povracanje [sm=smiley1.gif]

eminaja -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (5.10.2016 9:19:44)

tackice jesi ziva,dokle ti dogura [sm=smiley36.gif] kakvo je stanje na putevima [sm=smiley36.gif]

amelaaaa -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (5.10.2016 9:24:36)

Draga mina dobro ti kazu, kakvi simptomi [sm=smiley36.gif] Sto ih manje imas bolje se osjecas [sm=smiley36.gif] Ja sam u prvoj trudnoci od simptoma imala samo nadutost..ljudi moji uzasa i sramote, jos kasnije kad ne mozes ni kontrolisat golupcice [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

lejla
ljenguzo dizi se [sm=smiley36.gif] Kako mi, radni narod, vec odjutrili, pola posla odradili [sm=smiley36.gif]

bebice bingo je zakon [sm=smiley1.gif] steta sto nemate veci izbor, bude svakakvog smeca a vala bude i ekstra stvari [sm=smiley1.gif]

eminaja -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (5.10.2016 9:31:46)

amelaa ko da sam ja pisala taj prvi dio [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] sto je najgore ne moze se kontrolisat samo izlete i odlete [sm=smiley36.gif]

lejla80 -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (5.10.2016 9:40:00)

Joj ne spominjite mi šoping. Odmah se razbudim. Duša mi pare trošit. Pogotovo kad nađem šta povoljno a dobro. Jučer mi kolegica govori, sreća što ne nosiš curicu, ti bi nju maltretirala [sm=smiley36.gif] I malisa je zavolio kupovinu sa mnom, ih kako on samo razgleda i traži sebi hah
U Bingu stvarno zna bit tih stranjskih stvari zanimljivih al ovdje u SA skroz slabo. I u Peniju sam primijetila da bude tih Lupilu stvarčica.

lejla80 -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (5.10.2016 10:02:41)

Gdje mi je ovo tačkica mačkica?

tačkicaa -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (5.10.2016 11:15:13)

Evo mene sa svojom lopinom u trbuhu. NEće dijete napolje, majku li joj bezobraznu, na kog' li je ovakva [sm=smiley36.gif] NA oca garant [sm=jezicek.gif]
Stigla sa ctg-a, džaba išla, ni pogledali ga nisu, samo ispečatira hanuma usput. Mene noga iz kuka toliko boli, da sam sad veća hasta čak i od Lejle, ljudi moji [sm=jezicek.gif] NE mogu da hodam, držim se za stvari jaučem usput [sm=smiley36.gif] Sutra ta vražja komisija, da se ljudi nagledaju ljepote i et'...
MRkvo, javi nam i ti svoje rezultate, sinoć si nas sve ovdje protresla. NAdam se da će sve biti ok, držim fige [sm=bravo.gif]
Lejla Ako ti kad tvoji momci zataje sa shopingom, posudiću ti ovu moju hanumicu, pa malo s njom prolunjaj, meni je to svakako smor [sm=smiley36.gif]
Mina Ja ne mogu da vjerujem ženo da ti priželjkuješ mučnine [sm=smiley36.gif] Opusti se bona, koji će ti vrag. Ja ih nisam ni imala, i znam dosta žena koje isto nisu imale belaja s tim. Svima drago, samo se ti nešto buniš [sm=smiley36.gif] Puštaj vjetriće i uživaj [sm=smiley36.gif]
Eminaja Eto ti stanja na putevima, totalno se sporo odvija saobraćaj [sm=smiley36.gif]
Amela opet na poslu čuva trudnoću, standardno [sm=smiley36.gif]
Bebice Bejbibi Kako vi?
Winky Ima li novosti kod tebe?

bejbibi -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (5.10.2016 11:43:30)

Joj TACKO sto me nasmija [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Ja se jutros u 7 nadigla ,spremili se ,odvela M u vrtic pa isla vaditi nalaze .tamo A poce plakati,prepala se jadnica mislila nju ce bocnuti[sm=smiley36.gif]
Kasnije do banke svratila,pa u soping malo[sm=smiley36.gif]
Joj i ja volim sopingovati al nisan troskali[sm=smiley36.gif] opet pazim da ne trosim puno,al volim razgledati [sm=smiley36.gif] ovdje u bihacu nema veliki izbor ,ima veliki bingo al nisam ja nikad naletila na te stvari za bebe[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]doduse nisam ni trazila ,stbarno mama kupune svega pa ja haman nista ni ne kupim djeci .njoj je dusa trosit na djecu[sm=smiley36.gif]a ja se ne bunim[sm=jezicek.gif]
Jedva ceka da joj kazen sta nosim da moze trositi[sm=smiley36.gif] ja joj kazem da nema potrebe da ne treba nista kipiti jer fakat imam sve .i za decka i za curu .bezze mi kupovati ,al dzaba njoj to rec ..a meni vise odjeca ne staje u ormare 🙃

amelaaaa -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (5.10.2016 11:58:55)

hahahah moja emina znaci isto smo se crvenile [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

a bejbibi imam i ja jednu takvu mamu, svaki dan nesto kupi [sm=smiley36.gif] Juce kupila curici ponco u azelu i danas me zove na posao, kaze isprobavaju kako joj stoji [sm=smiley36.gif]

tacko cuvam, cuvam, stisnula sam none [sm=smiley36.gif] Sretno ti sutra na komisiji :D i ja idem na kontrolicu [sm=smiley1.gif]

lejla80 -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (5.10.2016 12:07:41)

Oj i moja mati voli kupovat, duša draga, stalno nešto kupuje pa slika na viber hehe...ma morala sam ja od nekog naslijedit ovu bolest kupovine.

Nego tačko ti večeras tog svog mužića safataj, da izbjegneš sutrašnju modnu reviju [sm=smiley36.gif]

mrkva -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (5.10.2016 13:02:34)

Pisem vec 3.post ali nece da se potvrde. Uglavnom maloprije sam sa pregleda zasad sve ok. Dobila sam duphaston i bolovanje 15 dana. Cerviks je 4.0 .sinoc me je pregledala dr. Lačevic a danas neka Kandić. Nisam prije cula za njih pa akoneko zna nesto o njihovoj strucnosti dobr bi mi doslo. Hvala vam sto ste sinoc brzo reagovale i uputile me.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>