tačkicaa -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (5.10.2016 11:15:13)
|
Evo mene sa svojom lopinom u trbuhu. NEće dijete napolje, majku li joj bezobraznu, na kog' li je ovakva [sm=smiley36.gif] NA oca garant [sm=jezicek.gif] Stigla sa ctg-a, džaba išla, ni pogledali ga nisu, samo ispečatira hanuma usput. Mene noga iz kuka toliko boli, da sam sad veća hasta čak i od Lejle, ljudi moji [sm=jezicek.gif] NE mogu da hodam, držim se za stvari jaučem usput [sm=smiley36.gif] Sutra ta vražja komisija, da se ljudi nagledaju ljepote i et'... MRkvo, javi nam i ti svoje rezultate, sinoć si nas sve ovdje protresla. NAdam se da će sve biti ok, držim fige [sm=bravo.gif] Lejla Ako ti kad tvoji momci zataje sa shopingom, posudiću ti ovu moju hanumicu, pa malo s njom prolunjaj, meni je to svakako smor [sm=smiley36.gif] Mina Ja ne mogu da vjerujem ženo da ti priželjkuješ mučnine [sm=smiley36.gif] Opusti se bona, koji će ti vrag. Ja ih nisam ni imala, i znam dosta žena koje isto nisu imale belaja s tim. Svima drago, samo se ti nešto buniš [sm=smiley36.gif] Puštaj vjetriće i uživaj [sm=smiley36.gif] Eminaja Eto ti stanja na putevima, totalno se sporo odvija saobraćaj [sm=smiley36.gif] Amela opet na poslu čuva trudnoću, standardno [sm=smiley36.gif] Bebice Bejbibi Kako vi? Winky Ima li novosti kod tebe?
|
|
|
|