RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

lejla80 -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (3.10.2016 20:24:02)

IZVORNA PORUKA: tačkicaa

Evo treca sreca, ako ne prodje ni ovaj post, necu vam vise ni pisat', večeras [sm=smiley36.gif]
Samy Ti ces u srijedu aBd imat' sina, sta te briga [sm=bravo.gif] jesu li ti trebali kakvi dodatni papiri za komisiju sem uputnice? Jesu te pregledali? Kad ces lec' u bolnicu? Ujutro ili? Da znamo kad da ocekujemo lijepe vijesti [sm=bravo.gif]
Lejla Samo ti zezaj, a kad i ti budes nosila 10 mjeseci ima da maksuz uvirkujem i saljem ti slike svoje vitke figure [sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley31.gif]

samy_lo -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (3.10.2016 20:27:48)

TACKO nije mi nista trebalo dodatno za komisiju.
Pregledao me moj doktor,bio je tu prisutan..3 doktora,1 doktorica i 2 sestre,a gospoja na izvolite..hajd neka je oni gledaju kad ja nisam mjesecima je ni u putu srela hahah
U srijedu ujutro je prijem..moj doktor dezurni pa baljda me navecer do 12 kutarise..hajd lijep datum 5.10

Mina90 -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (3.10.2016 21:11:45)

Meni se spawalo I glava me mrstila, pa sam predlozila da odemo na salatu, nesto zdravo pojedemo, a ujedno I da izadjem iz kuce....na kraju sam se posvadjala sa muzem bezveze, zbog totalnr gluposti...sad tisina sa obje strane... hajde za sebe mogu reci, mozda su kakvi hormoni poceli ludit, al sts je sa njim...sve nesto me ispituje, ako sutim-'eto sto sutis, ako nesto predlozim nakon sutnje, kaze jel to pravis uvertiru....izgleda zapravo ko da smo oboje trudni! [sm=smiley13.gif]

winky_sa -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (3.10.2016 21:29:37)

Eto nama beba jos malo... [sm=bravo.gif]
Sammy drzimvfige da sve prodje u redu, da se sto manje napatis i uskoro ugledas [sm=duda.gif]
I ja sam danas uspjela stici na pregled, kaze dr pocelo otvaranje [sm=zmeden.gif]. A mene cijeli dan boli ispod stomaka. Ne mogu se ni sageti [sm=smiley13.gif]
Valjda cu pogoditi kad budu pravi bolovi.

bejbibi -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (3.10.2016 21:44:42)

zenice zelim vam sto lakse porode :) ako jw krenulo neka je hairli,bice to dobro ..blago terminusama ..nema sikiracije ,u terminu ste svakako ..par dana gore dolw nista ne znaci :)
WINKY,SAMY,TACKICE sretno i ostalim terminusama

Gdje li nam je AMELA ,nadam se da je ok .
MINA ne sekiraj se ..sve dok je svadja zbog gluposti dobro je [sm=smiley36.gif] procii ce ..ma i njima je cudno sve to kad je prva beba u pitanju,nisu svjesni sta ih je snaslo[sm=smiley36.gif] jesi isla doktoru ?

Moja djeca zaspala,ja malo na net ,malo tv a muka mi neka izgleda da cu povracati[sm=zmeden.gif] nije mi sjeo rucak

Mina90 -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (3.10.2016 21:46:57)

Bejbibi, nisam jos isla doktoru, kontam sljedece sedmice se narucit.... nadam se da je to u pitanju, da treba vremena I njemu da shvati da ce biti tata....[sm=smiley1.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (3.10.2016 21:50:35)

IZVORNA PORUKA: Mina90

Bejbibi, nisam jos isla doktoru, kontam sljedece sedmice se narucit.... nadam se da je to u pitanju, da treba vremena I njemu da shvati da ce biti tata....[sm=smiley1.gif]

Ma sigurno je to ;) cudni postanu kad pocinju kontati o tome [sm=smiley36.gif] proci ce ,ne sekiraj se ;) ...vremenom naucis da ti na jedno uho udje drugo izadje[sm=smiley36.gif] ja sam to evo tek nakon 7 godina braka uspjela ispraksirati[sm=smiley36.gif]

Mina90 -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (3.10.2016 22:22:16)

Tako se obradovao kad je saaznao da cemo postat aBd roditelji, I pazio me, topli se, nemoj dizat tesko...itd I danas nakon te svadje, ni da se izvinee...izgleda ceka da ja prva...eh sto ces docekat! [sm=jezicek.gif]
Ev sad ja fino guglam, on igra fife...nakon sto je rasirio ves, sklonio svoju odjecu, napravio sebi caj itd Kad ne pricamo, onda ces Mile sve sam :D Kad malo bolje promislim, pa nije ovo ni lose, tek dolazi vrijeme pranja kosulja I peglanje :-)

bejbibi -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (3.10.2016 23:30:36)

Ahahaha MINA tvoj ko moj muz ..il smo nas dvije slicne haha ..i on tako kad se posvadjamo mora sve sam hahah ..

Ma hej nemoj se sekirati ..to malo ste se posvadjali a ne znaci da nije sretan zbog bebe ...kad se pomirite opet ce biti ko prije ;)

tačkicaa -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (4.10.2016 8:09:46)

Jutro moje dame. Javljam vam se sa terena [sm=smiley36.gif]
Mina neka ga, taman se treba na vrijeme navic', sace te promjene bit' sve češće [sm=smiley36.gif] sta mislis sto Bejbibi ceka trece dijete, osladilo joj se eksploatisanje [sm=smiley36.gif]
Samy haj bona, evo ja čekam [sm=smiley36.gif]
Eh sace se Amela javit', ona to samo s posla. Neće nam ni pisat' kad ode na trudnicko [sm=smiley36.gif]

lejla80 -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (4.10.2016 8:17:23)

Uranila, zoru prevarila.... Ima li na terenu šta novog?

Mina90 -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (4.10.2016 8:23:32)

Hahahah kraljice ste! Tackice, u kojoj si bolnici ? Uskoro aBd stize [sm=duda.gif]

tačkicaa -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (4.10.2016 8:32:41)

Na terenu nista novo, stanje uredno [sm=smiley36.gif]
Eh Mina vraga uskoro, evo ctg skace ko lud, jedino ako na pupak odluci izac' [sm=smiley36.gif] Na Jezeru sam, radim svakodnevni ctg, nisam u bolnici, al' hai nadam se da ces mi navikat' [sm=smiley36.gif]

Mina90 -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (4.10.2016 8:38:00)

Heheh strpi se jos malo, aa kad dodje srecica onda ces znat da je sve to vrijedilo... sretno! [sm=bravo.gif]

Bebica11 -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (4.10.2016 9:16:21)

Jutro i od mene...Sta je ovo niko ne kafenise[sm=kava.gif][sm=kava.gif] Evo ja pijuckam :)

Tackice hocel i uzv biti danas? Sretno[sm=bravo.gif]

Mina ne svađajte se se sad prije bebe sta ce biti kad se rodi taj jedan period adaptacije kad mi žene frcimo je zestok[sm=smiley36.gif]

Kaže meni mm 'znam sad zašto je prvih 7g braka najkritičnijih,tad ljudi dobiju djecu pa nervoza,nespavanja,sekirancija kad se razbole...ko to prebrodi poslije rahat"[sm=smiley36.gif]
Tako bračni DRUG se pozna bas u cetresnici i prvim mjesecima,preuzimanjrm obaveza i odgovornosti. Tad il puca il se ljudi zblize udruže snage[sm=smiley36.gif] I sebe stavimo u drugi plan bebu u prvi
Ja vam nemam vremena za to "dizanje nosa" i šutnju. Ja svoje izrafalisem temperament sam i mi opet ok za par sati[sm=smiley36.gif] mrsko meni dugo ljuta biti

Ja jos nahladjena...ista meta isto odstojanje [sm=jezicek.gif]

Amelaaaa javi se[sm=zmeden.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (4.10.2016 9:27:37)

IZVORNA PORUKA: tačkicaa

Jutro moje dame. Javljam vam se sa terena [sm=smiley36.gif]
Mina neka ga, taman se treba na vrijeme navic', sace te promjene bit' sve češće [sm=smiley36.gif] sta mislis sto Bejbibi ceka trece dijete, osladilo joj se eksploatisanje [sm=smiley36.gif]
Samy haj bona, evo ja čekam [sm=smiley36.gif]
Eh sace se Amela javit', ona to samo s posla. Neće nam ni pisat' kad ode na trudnicko [sm=smiley36.gif]

[sm=jezicek.gif]
Tako je tackice ,ugledajte se na mene [sm=jezicek.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (4.10.2016 9:30:46)

Hello zene ..BEBICE evo ja pijem ness ajde bujrum ;)

Sta ima kod vas .gdje nam je AMELA

TACKICE jesi obavila za danas ..al stvarno sta ti kazu[sm=zmeden.gif] jel te gledaju vaginalno il samo ctg ..jesil sta otvorena ?

Idem zvati doktora da se narucim na pregled

amelaaaa -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (4.10.2016 9:59:09)

Evo meeee [sm=smiley1.gif] Ko sto tackica rece, ova ljencuga pise samo s posla, mrsko mi palit laptop kuci [sm=smiley36.gif]

A juce sam otisla dr.na pauzi i dobila preporuku da legnem, strogo da mirujem i pijem buskopan (ako treba na 2 sata) dok bolovi ne prestanu.. Rece mi doktorica da sam se vj.preforsirala, sve u redu, posteljica nije jos zrela, plodne vode dovoljno, grlic uloziv, mekan, skracen, ali se drzi [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] I tako sam u 12 kuci i odmah u krevet, dvije knjige, muz mi kupio mandarine i cokoladu kad je dosao s posla, pravio rucak, cuvao curicu...ja zaspala u 9 :D Danas preporodjena...Vidjet cu kako ide na poslu, cim me uhvate bolovi bjezim kuci [sm=smiley36.gif] A i inace sam planirala do slj.srijede, nikako duze [sm=smiley1.gif]

Kako ste mi vi... Samy sretno... Tackice i tebi isto... Ostale zelim vam lijuep dan, bez problema i svadja [sm=smiley36.gif]

Bebica11 -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (4.10.2016 10:13:55)

Amelaa dobro si, još 2u1[sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif] lezi miruj kud se guraš vidis da ove tri terminuse nismo još ispratili[sm=smiley36.gif] tjeramo ih al njima fino ovdje udomacile se[sm=jezicek.gif] doci ce nama one opet i ja se evo svako malo vraćam na RR[sm=jezicek.gif]

Čuvaj se da samo još 2 hefte hairli izguras[sm=smiley1.gif]

lejla80 -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (4.10.2016 10:15:28)

Amelaaa super vijesti [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif], ja već pomislila da si odlučila preskočit ove naše hanume u desetom mjesecu haha ....sad pažljivo i nema više lutanja po planinama. I brate slobodno ti upali laptop iliti mobitel pa se javi drugaricama sa rr, nemoj bit bRezobrazna [sm=jezicek.gif]

amelaaaa -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (4.10.2016 11:00:10)

Hvala zene, ma izgurat cu jos makar 2-3 sedmice, samo da mi se ne desi da se oduzi na 5-6, kao sto je nekima krenulo khm khm [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif]
Morat cu uvest naviku za forum i kod kuce, ali tesko brate od curice, cim vidi laptop pomami se [sm=smiley36.gif] A i meni na poslu dosadi komp.pa jedva cekam da odmorim oci...

A mobitel mi je druga prica [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ko nije koristio nokiu lumiu stariji model, ne zna sta je patnja [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Preksinoc kad me stomak zabolio, govorim muzu de mi dodaj mob.da pratim vrijeme kontrakcija, kad ono ovo moje smece nema ni stopericu ni tajmer, niti mozes naci sat da vidis kazaljke [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] A kamoli kakvu komplikovaniju operaciju da izvede.... [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

tačkicaa -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (4.10.2016 11:41:49)

Evo me od kuće... Danas su me baš ispregledali, Divanović uz - sve ok, kaže samo treba nešto da potakne bolove. Uputio me u četvrtak na komisiju da vide šta će, garant' kao i Samy, biće gel... I neka me hanuma akušerski pregledala. Tu sam se sjebala, na nalazu piše : vanjsko ušće uloživo vršak prsta [sm=zz_banghead.gif] Ovoliko čekam, za vršak prsta, užas [sm=zz_banghead.gif] Sutra ctg ponovo i et'...
Samy danas ne naiđe, da joj nije štogod krenulo [sm=bravo.gif]
Amela Nemoj ti se zezat' s tim poslom, nagore ti je sjedenje. Čuvaj se...

amelaaaa -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (4.10.2016 11:58:22)

Tackiceee svi mi govore za posao a ja nesto zadebelila...

A bona to kad krene, zacas ce biti gotovo ;) Ja sam prosli 9ti citav bila otvorena prst, i svaku kontrolu kad dr.kaze i dalje je 1 prst ja padala u depresiju [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Sigurno sam 3 torte pripremila (i pojela s muzem) cekajuci "ostale" prste i hanumicu [sm=smiley36.gif]

Na kraju, dan pred termin, primaju me u bolnicu, kaze ctg pokazuje kontrakcije za prijem, otvorena 2 prsta, reko ako sam citav mjesec cekala jos jedan prst koliko cu tek cekat svih 10 [sm=smiley36.gif] Udarila u dreku ko dijete, suza na suzu [sm=smiley36.gif] Kad ono zacas 6 prstica, pred kraj poguraju malo sa indukcijom (mene preko infuzije, nekog preko gela) da se ne otegne previse, i eto bebe [sm=smiley1.gif]

samy_lo -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (4.10.2016 13:21:31)

Jutros je u 9:05 stigao mamin mali svijet.
Tezak 3.500 Dug 52 cm

tačkicaa -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (4.10.2016 13:24:17)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa [sm=bravo.gif] Čestitam Samy [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Baš mi je drago zbog vas [sm=bravo.gif]
Čim stigneš, piši nam detaljnije [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>