RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

winky_sa -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (4.10.2016 13:26:23)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] cestitaaaaam sammy [sm=bravo.gif]
Zelim ti brz oporavak, a bebi dug i sretan zivot [sm=bravo.gif]

lejla80 -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (4.10.2016 13:31:15)

Čestitam Samy [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif], neka ti je živ i zdrav a i ti zajedno sa njim [sm=rozica.gif][sm=sloncek.gif][sm=smiley27.gif]

lejla80 -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (4.10.2016 13:33:56)

SPISAK TERMINA AKTIVNIH TRUDNICA [sm=bravo.gif]

OKTOBAR 2016 [sm=smiley1.gif]

25.09. samy_lo [sm=modricrtici.gif] porodila se 4.10. [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]
28.09. tackicaa [sm=rozacrtici.gif]
10. 10. winky_sa [sm=modricrtici.gif]
28.10. Eminaja [sm=rozacrtici.gif]

NOVEMBAR 2016 [sm=smiley1.gif]

02.11. Maglaj_num [sm=modricrtici.gif]
10.11. amelaaa [sm=rozacrtici.gif]
28.11. svamojadjeca [sm=modricrtici.gif]

DECEMBAR 2016 [sm=smiley1.gif]

01.12. bebica11 [sm=rozacrtici.gif]
03.12. lejla80 [sm=modricrtici.gif]
04.12. leptirica13 [sm=rozacrtici.gif]
24.12. bambi1 [sm=modricrtici.gif]

JANUAR 2017 [sm=smiley1.gif]

05.01. NARI
06.01. midnight489 [sm=rozacrtici.gif]
20.01. aidicaa

FEBRUAR 2017 [sm=smiley1.gif]

02.02. saraa
05.02. Zeze

MART 2017 [sm=smiley1.gif]

05.03. ananas_ze
06.03. bejbibi

APRIL 2017 [sm=smiley1.gif]

MAJ 2017 [sm=smiley1.gif]

11.05. strepnja

JUNI 2017 [sm=smiley1.gif]

5.6. Mina 90

amelaaaa -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (4.10.2016 13:35:40)

samy cestiiitaaam [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (4.10.2016 13:47:51)

SAMYYYYYY divne vijestiiiiii..aj kako sam se obradovala mashaAllah[sm=bravo.gif] neka je sa srecom ..sve najljepse ,bebi dug i zdrav zivot zelim [sm=smiley1.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (4.10.2016 13:50:39)

Hajmoooo TACKO i ti [sm=smiley36.gif] samo cekam kad ces nam se ti javiti sa curetkom u rukama [sm=bravo.gif] da aBd bude sve ok ...

Jesu se zenice i bebice fino poredale na spisku[sm=smiley36.gif] jeste primjetile crtice kako idu[sm=smiley36.gif]
Ja se narucila za sutra aBd i nadam se da ce mi reci pol [sm=zz_dance.gif]

tačkicaa -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (4.10.2016 13:56:28)

Bejbibi I ja vala samo čekam da vam se javim [sm=smiley36.gif] Nadam se da će i moja doć' prije gela, al' haj [sm=smiley1.gif] Držim fige za sutra, da sve bude ok i da saznaš spol [sm=bravo.gif] Ti bi gospođicu, ha? [sm=jezicek.gif]

lejla80 -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (4.10.2016 14:10:38)

Ajjj jest fino ugrijalo žene, ja evo sjedim ispred kuće i sunčam se.
Bejbibi po ovom spisku kod tebe će bit muško [sm=smiley1.gif]

samy_lo -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (4.10.2016 14:15:57)

Sinoc me oko 21 pocelo boljeti,i sve sam do jutros do 6 trpila dok nije doslo na 3 min.dodjem ovdje sacekam doktora,on me pregleda..kaze nemoj da bi se napinjala otvorena si 10 prstiju..pravac sala..tamo ctg..i za 10 minuta sam rodila sto se tice napona..sestrica masirala medjicu ali krupna glava pa me sjecnuli malo,ali prilikom napona puknem sama prema anusu..et ukratko

tačkicaa -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (4.10.2016 14:22:43)

Ma Samy ti si legenda [sm=smiley36.gif] Kako to ona opiše k'o pred profesorima, kratko i jasno [sm=smiley36.gif] Vala mi je baš drago da je tako završilo [sm=smiley1.gif] Čestitam još jednom [sm=bravo.gif] Da se brzo oporaviš aBd, a bebcu naravno sve najbolje [sm=bravo.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (4.10.2016 14:36:11)

TACKICE ja bih voljela jos jednu curu :) al posto mi nikad nije dosas bilo kako sam htjela onda ce ispast ko sto je LEJLA rekla,musko[sm=smiley36.gif]

amelaaaa -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (4.10.2016 14:47:10)

jeeei samy fino... [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Tako su nama u skoli za trudnice savjetovali, ne trcati odmah u bolnicu, nego polako, lakse je u vlastitoj kuci u drustvu, uz tv, internet, svoje kupatilo, izdrzati bolove nego u bolnici...a i vrijeme brze prodje... Drago mi je skroz, jedino mi zao sto si pukla... NAdam se da nije puno, da ces moci sjediti i bez problema raditi oko bebice [sm=smiley1.gif]

a lejla isto razmisljamo, prvo sto sam uradila kad sam procitala post od bejbibi, bilo je da joj izracunam je li je sljeduju roze ili plave crtice [sm=smiley36.gif] heheh

winky_sa -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (4.10.2016 15:28:02)

Sammy super si ti to. Zacas. [sm=bravo.gif]
Ja sam vam zene drage sva u nekoj strepnji, panici [sm=zmeden.gif]
Jutros mi je ispao sluzni cep, barem ja mislim... [sm=duda.gif] zivahna ne smiruje se a mene nista i ne boli.
Ne znam ni sama sta da radim, sta me ceka [sm=smiley19.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (4.10.2016 15:31:33)

Nemas razloga da panicis WINKY ..ne znaci da ce bolovi odmah krenuti i da ces se odmah poroditi nakon ispadanja sluznog cepa :) nekad zna proci i dvije sedmice od ispadanja do poroda .samo uzivaj ,opusti se ,kad bude bit ce ..znat ces ;)

amelaaaa -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (4.10.2016 15:40:38)

Ajoj winky nemoj paniciti... Nije pukao vodenjak pa da se sikiras, krenut ce to polako aBd i biti brzo i uspjesno... :*

winky_sa -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (4.10.2016 15:51:52)

Hvala vam drage sto me tjesite.
Nekako su mi pomijesani osjecaji, pomutnja. Ostaje mi iscekivanje [sm=smiley36.gif]

Bebica11 -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (4.10.2016 16:12:23)

Winky meni je ispao čep u 35 a porodila se u 38[sm=smiley36.gif] tako da ne sekiras mada si ti bliže terminu i moglo bi da se desi u narednih 48h[sm=bravo.gif] hajde vala laganini poradjajte se[sm=smiley36.gif]

Samy čestitam [sm=bravo.gif] ljubi ga mazi ga doji ga...Hehe lijep dan i lijepe vijesti [sm=bravo.gif]
Zao mi je sto si pukla :( al hajd sve prodje. Nemoj direkt sjediti na rani

Tackooo-macko ne brigaj i ja bila samo omekšana i uloziva kad su stavili gel...jest potrajalo al ono školski mic po mic laganini menstrualni pa dok su počeli pravi nije bilo strasno. Hajde bona.... Hej i tebi ti pregledi kao i kod samy možda malo potaknu ;) ne sikiraj. A ako ti je i do čega možda i prirodni gel da probaš sa covom 😂

Bebica11 -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (4.10.2016 16:17:57)

Bejbibi sretno na kontroli [sm=bravo.gif]

Amelaaa bar nam javi kad se porodis kad prestaneš raditi[sm=jezicek.gif]

Ja malo setkala danas radila terenski nesto. Uletim u Skenderiji u Mh outlet. Nesto djecici kupim. Kad sam izašla sjetim se fino da su govorili da ima tu trudnickih stvari [sm=zmeden.gif] Al et sebi nisam ni na pameti[sm=smiley36.gif]

Ima bodica po 5KM dugih rukava 50-56-62 i kratkih takodjer slatki su. Ako kome treba INFO

Super i zimske jakne za cure 1-1,5g uzrast preslatke. Mi smo to prerasli

lejla80 -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (4.10.2016 17:42:50)

Samy super priča,baš ohrabrujuća, ti si naša mala hrabrica moram primjetit.

Winky ma sve je to normalno, nikome nije svejedno, bit će to dobro aBd, ne sikiraj se.

Bebice a koja je to radnja, prvi put čujem za nju, morat ću i ja malko uletit da vidim šta ima. A sto se trudničke odjeće tiče, vala nam je kasno da ulažemo ako baš ne moramo. Meni pogotovo jer ne idem na posao. Oko kuće mogu i trenerka i helanke.

Midnight_489 -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (4.10.2016 19:29:06)

Hej ženice [sm=bravo.gif]
Opet se ja ne javljam,sve sad ću sad,i nikako [sm=smiley36.gif]

samy draga moja,čestitam [sm=bravo.gif] želim ti brz oporavak a bebi sreću i dug život [sm=bravo.gif] ❤️

mrkva -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (4.10.2016 20:17:22)

Molim vas;ne zna na kojoj temi pitati pa cu ovdje. Od jutros citavo vrijeme imam neugodan osjecaj dole i veceras udjem u kupatilo da pogledam i vidim kao da je nesto na izlazu. Izgleda kao meso ali nije bolno na dodir. Uz to sam trudna pocetak 4.mj.ja mislim da je ispala materica je li to mmogucePosljednjih dana imam pritisak u donjem ddijelustmaka kao da je u pitanju visoka trudnoca. Svakako ujutru zovem za pregled i nadam se da ce me odmah primiti a u medjuvremenu zna li neko o cemu se radi i sta ako jeste stvarno materica.Zahvalna na svakom odgovoru.

Bebica11 -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (4.10.2016 20:25:18)

Draga Mrkva idi hitno dr

Jel krvaris? Ja znam da je ženama znao ispasti pupcanik u trudnoci i da je bas hitno tad otići dr. Sta god je nije veselo. Molim te idi na Jezero javi se nek pregledaju

Bebica11 -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (4.10.2016 20:27:12)

IZVORNA PORUKA: lejla80

Samy super priča,baš ohrabrujuća, ti si naša mala hrabrica moram primjetit.

Winky ma sve je to normalno, nikome nije svejedno, bit će to dobro aBd, ne sikiraj se.

Bebice a koja je to radnja, prvi put čujem za nju, morat ću i ja malko uletit da vidim šta ima. A sto se trudničke odjeće tiče, vala nam je kasno da ulažemo ako baš ne moramo. Meni pogotovo jer ne idem na posao. Oko kuće mogu i trenerka i helanke.

Lejla radnja je markirane robice tipa babyclub c&a,h&m a naravno po jeftinijim.cijenama. Veća je radnja na 500m kvadratnih.

bejbibi -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (4.10.2016 20:28:02)

Da,i ja smatram da moras odmah doktoru .meni da se tako nesto desi odmah bi u hitnu otisla.nije se zezat stim .

bejbibi -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (4.10.2016 20:29:40)

Joj sad sam se sjetila da mi je na zadnjoj kontroli dr rekao da urdim nalaze krvi i urin,suk ...morat cu sutra rano otic privatno to odraditi ,samo se nadam da ce biti do 4 nalazi [sm=zmeden.gif] ..u 16:15 sam narucena .

Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>