Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR 25.10.2016 20:56:29
lejla80
Emina ma nema ta mala odlučila večeras izaći.
Ja sad iz kupovine. Muž rasprema kese i pita šta će ti ovoliki keksovi. Reko za bolnice haha Neko se nađe. Ja kako sam krenula spremati, trebat će mi veliki kofer.
RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR 25.10.2016 21:53:25
lejla80
Haha Manuela dobra si..... nisam na njih ni pomislila haha ...nego ja volim ove keksiće i pločice raznorazne sa žitaricama i ostalim belajima...pa sakupljam ... S kim god pričam savjetuje da se ponese nešto za pojest, ja ogladnila od same priče.
RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR 25.10.2016 22:15:35
manuela RR
Ha ha a ja mislila ti sestre hoces da podmitis... Bice da ja o tome mislim ha ha Neka neka Ja kad sam krenula na porod u uloske natrpala snikersa plazme jedino sam se zeznula za sok ja ponijela one male a zene po litar nosile...
RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR 25.10.2016 23:47:27
amelaaaa
Hahahah lejla iste smo.. I ja iz binga dovukla ratne zalihe.. trudnjace drage, dobro vece, laku noc..za one sto su vec zaspale dobro jutro :) eminaja sretno draga, nadam se da je krenulo i proslo bez problema :) ja sam vam ujutro punih 38, imam jos citave dvije sedmice aBd... Nadam se da nece biti ranije, jer niSsam pripremila sve sto sam trebala a imamo i par tura da obidjemo, na babine i na naselje :) Neko je spomenuo masiranje, eh ja sam proslu trudnocu koristila od welede ulje za medjicu... Ne znam da li je od toga, ili nesto drugo, ali nisu me sjekli :) da napomenem, prva beba, 4kg, a ja 165 visoka, svi se cude otkud ovolisnoj zenici toliko dijete i jos da glatko "izleti" hahahaha U svakom sl.preporuka za weledu, mada je u ovoj trudnoci nisam koristila... Opustila se nakon prvog. Heh
RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR 26.10.2016 3:14:15
eminaja
Lejla odlucila i izasla rodila se medina hB u 22.36 3.660g prava sefica kad drekne eto pisat cu vam detalje drugi put,,navracat cu s vremena na vrijeme da dajem podrsku preostalim imate
RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR 26.10.2016 9:24:01
Midnight_489
Hej ženice Napokon se ponovo vraćam našem druženju Mm je hvala Bogu,bolje nakon operacije,oporavlja se a i ja sam smirena Vidim imamo i nekih novih trudnjača,neke su se i porodile,tako da svima čestitam ❤️ Ja i moja mrvica smo dobro,rastemo,trbuh se povećava
Eto baš mi je drago što sam se riješila problema i opet mogu sa vama čavrljati
RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR 26.10.2016 13:05:10
Bebica11
Eminaja MaaaasaAllah pa ti si to ekspresno da ti bude ziva,zdrava i hairli cura
Amelaaa cekamoo te
Midnight dobrodošla nazad mužu brz oporavak i da vas samo lijepe stvari sad čekaju aBd
Ja odmaram i danas maleni me zafrkava pravim mu voćne salate,ugadjam a on samo govori neeeecu na kraju ću ga morati kljukati kakvim sirupom za imunitet curica je bolja ona slusa
RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR 26.10.2016 13:44:22
amelaaaa
Eminaaa cestitam da ste sretni, zadovoljni, ponosni na svoje malo blago, da se brzo oporavis i da uzivate u divnim trenutcima :*
Zeneeee dodjoh i ja na red, danas punih 38 sedmica...imam jos dvije po planu :) kesa za bolnicu spakovana, danas depilacija, u subotu sivenje ogradice i kupovina materijala... Sad jos da rascistim gostovanja i super, nadam se da ce bebi pricekati termin :)
RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR 26.10.2016 13:51:11
lejla80
Ooo kako ste žene? Oj vremena tmurnog, ovo samo za spavanje valja. Ja danas nigdje izvirila nisam. Cijelo jutro mijenjam posteljine, dio po dio, pa odmaram u pauzi haha
A jutros nacrtao kuću pa nabraja sobe, dnevna, babina, naša hah....reko gdje je sine tvoja soba? Zar ne trebaju mame i babe imati zajedničku? On se ušuti, sve konta. Pita jedne prilike, možda je imao 3 godine. Babo jel ono bolnica? Veli njemu mm jest sine. E kaže, gore sam se ja oženio
Amela i ti si nabrala finih sedmica. Bebice ja to sa kaišem rješavam, samo ga stavim na sto, A sve pojede hah... srećom može voća u neograničenim količinama. Kad ga odvedem u prodavnicu on se obraduje naru više nego bilo čemu. Baš voli voće i salate raznorazne a kaiš koristimo kod slanih jela, tipa grašak i ostala raja.
Ima li bolova kakvih danas? Terminuse je li onaj plivasept obavezan, ne skontah po ovim spiskovima?
RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR 26.10.2016 14:33:53
eminaja
Hvala svima na cestitkama i lijepim zeljama bilo je bas bas brzo mogla sam u autu da rodim sve gotovo za 15-20 minuta ali sam se izderala i izjaukala nisam se mogla skoncentrisat na disanje ne znam zasto je li neki strah ili sta uglavnom sve super,, beba doji aktivna je za razliku od brace koji je samooo spavaoo i nije se htio budit
RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR 26.10.2016 15:58:27
manuela RR
Eminaja cestitke super drago mi je da si dobro prosla... Da je bebica ok... Amelaaa I ja sam cula za weledino ulje za medjicu I muz mi je vec uzeo samo menu je jos rano al planiram redovno mazati pa valjda prodjem bez epiziotomije...
I da dodam bili smo na pregledu Dr.malo oko kilaze mi rekla da pripazim a na njenoj vagi imam 1,5 kg manje nego kid sebe... Jest da nisam ni jela ni pila I dobicemo brata
RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR 26.10.2016 16:04:35
Bebica11
Joj Lejla dobra si ti opasnija od mene
Ja sam izgleda ovog malog umazila uvijek sam galamila na mamine sinove i žene vezane za sinove a muz mi je govorio "suti bićeš iskušana" i tako i bi...ja na njega haos slaba. Jednostavno on je preeeslican meni. Cura npr je jako osjetljiva i osjećajna. Njoj čovjek samo malo zaprijeti njoj krivo teško joj padne i zlopamtilo je malo. Također npr boji se ako vidi da bi je mogla ispucati . Ma njoj u dvije rečenice se dogovori. Ovaj mali je ters. Naslijedio je moj temperament. On je veseo i smije se 90% vremena a ostalo je ljut. Nema između. I uporan i tvrdoglav je. Znaci njemu sam probala i pucnut ga on se smije. Ja jednom bas rekoh jače cu da zaboli on se i dalje smije. Kažem ja mužu frustriirano :"sve mu mozes slomiti al duh ne možeš,isti je ja" 😂 i onda tako on se mazi meni na šarm me dobiva. I et...svjesna sam da me malo salta al npr ne bih ga mogla za jelo ispucati. Danas neće voćnu salatu al kaže kad je vidio da sam ljuta daj mi bananu kao da mi udovolji a da ne pojede sto sam mu spremila. Jede samo banane i jabuke od voca A hoce limunadu i sokove i prirodne razne. Al vidio kiwi i neće danas A i za slano zeza. Ja sve kontam faza jer ih je i curica imala A kad se naljutim i zaruzim lopov kaže "ne da mama svoga siiiinaaaaa" i trci da me zagrli. Eto onda meni zao i tako.... Jedino da mu nesto probam za otvaranje apetita dati jer on ne jede previše raznoliko...izbira kao da mu se gadi....hmmm
RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR 26.10.2016 17:00:47
lejla80
Manuela čestitamo na braci , i tebe hoće muški hah
Bebice oj šuti ja sam svog al totalno razmazila, malo je reći da sam preslaba na njega, sreća pa je on stvarno dobrica i nisam ga uspjela pokvariti Ja to kaiš samo izvadim da vidi da imam, da vidiš kako sve voli haha... inače se sa njim može sve dogovoriti, ljubi ga majka
RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR 26.10.2016 18:42:11
amelaaaa
manuela cestitam za bracu
lejla dobra si sa kaisem hahahah Moja mala nista ne jede, bas je izbirljiva uzas... Voli voce jedino i kad odemo gdje u goste tamani smoki (jer joj inace ne dajemo) Meso nece ni pomirisat, povrce slabo... Samo makarone i spagete... ma uzas... Ali jos je premalena za bilo kakve metode ucjene i ubjedjivanja Probali smo sve, cak i ono cuveno "jesce kad bude gladna" pa dijete cijeli dan nije nista ni jelo ni pilo Tvrdoglavo stvorenje
Uglavnom, zeneeee depilacija gotova, i uopste nije tako strasno Cak sam kupila i glavni materijal za sivenje ogradice, fali mi jos samo neki za kombinovanje i nesto od cega cemo naprAviti volan i trake za vezanje... Optimista sam, da ce ova bejbi izdrzat predvidjene dvije sedmice u stomki
RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR 26.10.2016 18:49:42
manuela RR
Hvala na cestitkama Malom jos nisam rekla u subotu mu rodjendan pa cu tad reci al jedva izdrzavam. Bice ja I tri musketira On ce biti odusevljen sto je brat.