amelaaaa
|
Bejbibi kako si? Obavezno lezi i ne mici, samo do wc-a, ako te zaboli. Ozbiljno, garant ti je od hodanja, ma i misici se rastezu i bole... Mene danas nista ne ziga Hvala Bogu, jos koji dan Sutra imam bas obaveza i u ponedeljak smo se najavili u goste, da rijesimo makar jednu turu heh Srklet me hvata bas bas... A mozete mislit sinoc haosa kod nas kuci, ne pamtim kad me muz toliko iznervirao. Ostavili curicu da noci kod nane i djeda, jer mi je juce bio naporan dan a muz rano ide na posao, pa da je ne vozi ujutro na cuvanje, maltretira se dijete. I tako, on nesto radio, ja nesto po kuci, komp., citala i konacno da sjednemo da se druzimo, navalim ja na pricu kako mi je bilo kod dr., krupna beba-sitna beba, sve ono sto muci zenu pred porod, a on bulji u tv i gleda Zikinu dinastiju. Ja i dalje pokusavam da se izjadam, kaze on meni mrtav hladan "hajmo spavat". A 15 minuta prije toga govori kako mu fali mala, da se igraju, sad bi oni kao trcali po kuci (jer ona ima te nalete energije pred spavanje). Tamo vamo, rijec po rijec, kaze ti ljubomorna na dijete, sta ti je, pusti me da spavam, sutra radim. Joooooj ljudi moji kako sam poludila, ma to je nastao opsti haos. Zena ko zena, naravno da ga nisam pustila i da nije spavao dok nisam dosla na svoje i cula izvini Sumnjam da sam bas ja preosjetljiva, mislim da je ipak do njega Imaju li vasi takvih momenata? Pa tacno zena da ih zadavi Ostale zene dobro jutroooo :*
|