lejla80
|
Ih žena što su mi se razvrijednile, tako vas volim hehe Prvo da našoj Arijani čestitam na novom kolačiću, da joj bude živa i zdrava a majka da se što prije oporavi Ema i Agatha mashallah bebare velike.....jel ih teško nosati, ja sam totalno zaboravila taj osjećaj, sjećam se samo da sam se čudila stomaku jer je bio ogroman, svaki dan sve veći, da sam se pitala kako koža može uopšte toliko da se razvuče... Bejbibi, dobro nam došla, želim ti urednu i što lakšu trudnoću. Sto se mučnine i povraćanja tiče, ja sam svašta nešto probala, od lanenih sjemenki, gastala, donata pa ne znam više ni ja šta nisam kušala, al nikave posebne pomoći vala. Prestala povraćati odprilike sa četiri mjeseca, mada se i sada zna desiti. Protiv kiseline i onog ružnog osjećaja u ustima sad mi najbolje pomažu zvake. Tačkice za gelove ti nemam pojma. ja sam čula samo za one kojima se inducira porod, a i to nekome pomogne a nekome ne. ja ne bi ništa ranije kupovala, jer uvijek muz ima vremena donijeti ako zatreba, a apoteka ima čak i u onoj glavnoj zgradi na Jezeru, čini mi se, a mozda mi se dobro i ne čini ... A sto se tiče planiranja mora, ma meni ovo premalo vremena hehe, ja navikla dosta ranije rezervisati pa sve natenane. Ovako s obzirom da sam dobila zeleno svjetlo u zadnji čas, baš sam se bila uspaničila da nećemo naći odgovarajući smještaj. A s obzirom da sam trblata i da imam malo dijete, ne mogu sebi dozvoliti da trazim smještaj dole ili da ga ne nađem ne daj Bože. Srećom,našla sam relativno brzo...eh sad o tome da mi sve treba jer sam porasla nekoliko brojeva, neću ni da govorim. Kostime se još nisam ni usudila probati Daro miša mu i to oticanje, a sad još i ruke bole, tebi je ta tvoja bebsi pritisnula sve zive nerve, al hajde sreća pa nemaš još puno a biće sigurno lakše kad prestaneš raditi. Što se tiče čaja. pila ga je moja zaova a i hurme također. Porodila se dva puta, brzo da ne povjeruješ. Eh, sad bil bilo tako i da nije konzumirala sve navedeno, ko će ti znat hehe..nije zgoreg probati. ja sam još i čula da se u devetom mjesecu treba što više seksati Mozda malo razgibaš taj kuk heheheh Ja sam danas pretjerala sa hodanjem, sve nešto krenem da kupim a završim jedući. Da ne pričam da sam kući došla praznih ruku, umorna ko pas, gotov plačući, pa muza malo maltretirala. jedino je A profitrao, taj gdje god pođe izvuče neku korist heh