agatha
|
Helooooo, zenice! Ja sam tako nervozna, u kuci moram biti haman stalno zbog A i pljuskavica, ubistvo,a njega mi bas bude zao kad vidim kako doziva djecu s prozora. Plus i mene srklet od ove kreme kao krec sva sam nervozna i samo se cesem. Da i ovo prodje ako Bog da. Vidim pricate o spirali, ni meni ne gine valq se ja ne uzdavala u rikverc a s tik nikad nisi siguran. Mada sad smo se do druge bebe tako uspjesno cuvali i cim smo odlucili desila se trudnoca. Tackice ja sam se prvi put porodila u 37. sedmici, pocela mi curiti plodna voda cim sam usla u deveti.Mišljenja sam da je za bebu bolje sto blize terminu,tako su i mene drzali dok porod sam nije krenuo i ima dovoljno vode. Vala sam i ja zbunjena vise oko toga kako i kada na ctg, oni i njihove procedure, meni je muka od Jezera. Posto mi je ova panicarka doktorica vec dala uputnicu za ultrazvuk i ctg, nazvah danas bas da vidim sta ce reci i narucila me sestra petog augusta aki je bilo ispitivanja. Ne znam napamet broj pa napisat cu ako nekome bude trebalo. A za bolnicu spavacice dvije ja sam kontalq, ogrtac, cetkicu, kaladont, sapun, kremu za ruke, uloske vir80, onaj ves iz apoteke i obicni ne znam koliko, papuce, papuce za tusiranje, mob., punjac, neki krekeri, sok od jabuke i cokoladicu, otprilike vjerovatno sam nesto zaboravila.
"Vrane vade oči jedna drugoj, ali se razumiju, teško golubu koji se umiješa među njih, moj hakime! Obje će se okrenuti protiv njega i srediti ga, pa se onda opet obrušiti jedna na drugu. Ali golubu neće oprostiti, ni to što je golub, ni to što se umiješa
|