BubaDara
|
Evo da se i mi utefterimo u novu temicu Da nam ove julske terminuše s lahkoćom rode svoje srciće, a i nas ostale da zdravlje posluži što bolje Vidim ovdje niko nema ništa pametno za reći izgleda, a kontam ni ja ne pišem ništa pametno ali bitno je da pišem Ja se jučer nešto profinila pa napravila baklave za obje mame Noge su u ponoć bile katastrofica, ali kad sam ih podigla poslije, niko nije sretniji bio čini mi se Kaže mm da pitam doktoricu smijemo li probušiti iglicom da voda izađe Duša moja biserna, samo me ismijava Ej, a baklave su za 10, nije da se hvalim Mamina je malo bolja, ali nije namjerno stvarno mm jos nisam ni rekla koja je kome, inače ne bi živa ostala od zezanja Ja evo sad pijem kaficu na poslu s kolegicom i donijela mi neke grožđice u čokoladi uz kaficu pa fino ćejfim Lubenicu volem i ja, ne jedem je pretjerano, ali ide redovno hehehe breskve, nektarine, maline, borovnice, sve njam njam njam Sladoleda se još ne mogu odreći Nama sutra kontrolicaaaaa Javimo se kad završimo aBd, samo da sve bude dobro i da vidim šta će reći za ove noge Jučer zaboravih poseban zagrljajček poslati za malu_sa i njene piliće. Hvala ti draga što i dalje misliš na nas, drago mi je da uživate Svima veliki od Bubice tačkice isto sam te htjela pitati hehehehe Mi aBd poslije posla putujemo i na odmoru smo do četvrtkaaaa lejla moja, ja sam ti na svom prvom poslu upoznala svog muža puža, i kasnije smo skupa prešli u drugu firmu gdje je on dobio direktorsku fotelju, a prije sam se udala za njega, nije zbog fotelje hahahahaha a on me vazda zeza za to Pjeva mi gdje si bila kad sam bio niko hahahhahahahahahahaahhaha Eto ti moja ti belaja Šta ja znam, mnogi kažu da nije lahko to, ali mi smo u istoj firmi od ašikovanja, pa ili smo se navikli ili je nešto drugo, ali nama lijepo Pogotovo što uvijek imamo za praznik isto slobodnih dana, godišnji uvijek skupa bez problema koristimo, nije uvijek ni bajno (tako kad galami ili kad su neki problemi na poslu pa uhvatiš se i kući da o tome pričaš) ali većinom je lijepo, tako da Elhamdulillah, ne žalim se Na kakvom si ti godišnjem? Zar ti nisi ranije prestala raditi ili ja nisam dobro upamtila? Eto nalafi se ja opet uz kaficu ali preko vikenda i praznika vjerovatno ću slabije stizati pa da ne falim