Beba_Bu -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (6.2.2016 17:49:28)
|
IZVORNA PORUKA: Isha Ja sam dobila 12 kg do sada, danas sam 36+4, nije previse, a nije ni malo. Necu da se patim, ali i ne pretjerujem sa hranom. Ja sam 35+5 (za3dana u9mj.) +10kg . Zadovoljna sam [sm=bravo.gif] Logice bas sam cula drugacije misljenje, u 9tom mjesecu se ne deblja toliko,više žena otekne i sl. pa se čini da je debela, ali bebica dobija tad na kilaži najviše..Jer je sva hB spremna za ovaj vanjski svijet. :) Imam neki nenormalni sekret,izađe kao kad tek dobiješ menzes.I sve mislim evo ga, a ono taj sekret zeleni fuj! I meni je isto rekla doktorica ISHA , nadamo se da ce mala nagurati 3 kg do poroda,ali neka bolje tako za prvorotu,što sitnije lakše će se roditi..A neka mi je majušna ^_^ I ja sam 2800 imala kad sam se rodila :) skorpija uloske samo naturella night maxy - MENI SU ONE ZAKON! Dalijah u mene obratno , musko bas imam dosta na umu i sva nam se obostrano sviđaju :) A žensko imamo zasad samo dva i to slična su jako,pa bolje rečeno imamo samo jedno :)I to smo jednoglasno se slozili da cemo naditi aBD. :D Tako je cauchy, i ja tako racunam :) Samo mene potrefi na dan tacno :D Utorak 9.februar - 36 sedmica , ulazim u 9 :D I tad mi i pregled :D !
|
|
|
|