škorpija -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (6.2.2016 14:28:22)
|
IZVORNA PORUKA: blossom I mi da se tuspasimo [sm=smiley1.gif] Burna noc, kontrakcije mi nisu popustale dok apaurin nisam popila.. Sad mahmuram cijelo jutro, nikakva sam.. Uh sta sam sve procitala sa prethodnih stranica, sto kaze Daliyah, ne znam ko je sta kad napisao [sm=smiley36.gif] Vidim sve ste se dale u shopping, samo vi trosite.. I ja sam preko neta narucivala neke trudnicke stvari, nisam mogla da odolim. Iako trenutno nigdje ne idem, kad ipak imam priliku da izadjem nemam sta obuci. Sve muzevo nosam, trenerke majice potkosulje[sm=jezicek.gif] Joj ja imam problema sa zenskim imenima, ni jedno mi se ne svidja. Sreca pa mi je deckic aBd, ima puno lijepih imena. Mada kad sam sestri predlagala, ona je samo kolutala ocim u smislu odakle izvlacis ta imena [sm=smiley36.gif] Emin je bas milo ime [sm=smiley1.gif] ja osim gaćica (hm po veličini ne zaslužuju taj naziv već gaćetine[sm=smiley36.gif]), uglavnom osim gaćica u ovoj trudfnoći ništa nisam kupila od odječe, nešto imala svoje, nešto dobila, a sve haljine su mi na taj fazon da ih mogu nositi i u trudnoći, e jesam jedino kupila one majice za dojenje, kažu da je to dobra i praktična stvar, e ove sam kupila http://www.hm.com/nl/product/52026?article=52026-H
|
|
|
|