mala_sa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (22.1.2016 21:54:15)
|
Ja vecerala, mislim po Bog zna koji put veceras veceram, grozna sam [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] Ja isto kad sam u Sarajevu uvijek uradim pregled kod Divanovica, on je meni bas super doktor. Tropic iskrebe cestitke [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] sad se mazite i mirisite [sm=smiley1.gif] Pufnice eto bebare aBd uskoro, da se hairli sve zavrsi aBd i da rodis zivu i zdravu bebicu [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Lejna meni je termin bio 25.9, a moja maca se rodila 19 [sm=smiley1.gif], ja ti zelim porod na nas divan dan aBd [sm=smiley1.gif] Andjela, pa taman eto da se imas fino cime zabaviti u periodu iscekivanja. Ja sam prvi put sve ranije bila spremila, a kako sam prenijela taj 9ti mi se bas bio otegaooooo; i svaki dan sam prelagala stvari tamo ovamo da se malo okupiram [sm=smiley36.gif]. A djeca, prica za sebe [sm=smiley36.gif], Alina kao i tvoj V (znas i sama kako slusaju [sm=jezicek.gif]). Sa Adinom je druga prica, on se vec sad zna sam dosta stvari, a i razumniji ue puno pa je sve lakse [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|