Daliyah92 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (23.1.2016 11:54:02)
|
Andjela, pa ti si super izgledala. A u kojem si mjesecu bila na ovoj slici sto si vani, kad kazes da si 24kg bila u plusu? Ja nisam nista deblja nego sa pocetka trudnoce, to mi i svi kazu, ali vaga kaze +3kg (mozda jos vise, nisam se vagala mozda sedmicu hhh) Ayla, sve dok beba fino napreduje nama problema. Ja sam vise puta cula za osobe koje su preko 20kg dobile a bebica se rodila sa nesto vise od 2kg. Dok su neke puno manje dobile a bebice od preko 3,5kg [sm=smiley1.gif] Joj ja jedva cekam da pocnem kupovati stvarcice, a sve mi nekako jos rano. Isprintala sam onu listu pa cu krizati sta imam, i onda mozda krenem polahko. Sto se muza tice on bi sve odjednom, tamo kasnije, a znam ja da oduzme to vremena dok nadjes odgovarajuce sve. Posebno krevetic i sjedalica, to na vise mjesta moram pogledati. A ovdje sve malo podaleko, pa i to oduzme vremena [sm=smiley1.gif] Evo mali mi vise ne "dozvoljava" da pisem, on bi pisao sa nanom [sm=smiley36.gif] pa me sve gura i lupa po tastaturi [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|