Sanjalica 85 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (1.2.2016 8:53:33)
|
Jutric zenice [sm=kava.gif], evo ja nakon dva i po mjeseca ponovo na posao [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif], vec mi je muka, ali eto moram se malo provrtiti. Beba se vec pita, sta si ti ovako uranila, zar nam nije spavanje do 12...opet nocas oka nisam sklopila, isijas me bas uhvatio, ne mogu nikako da se namjestim [sm=smiley19.gif] Minie u Prolabu ti je zeljezo 5 KM, ja sam ga skoro radila. Pa ako ne bude opet reagenasa otidji dole, da ti se ne bi kakva anemija podvukla. Nislim da moze i iz prsta, jer je meni OGTT u subotu radio iz prsta, posto su mi jako slabe vene. Mom2B necemo se nazalost sresti, ja sam jos uvijek privatno, tek od 36 sedmice krecem gore [sm=smiley13.gif]...do sada ste vec mogli jednu jabukovacu pojesti [sm=smiley17.gif], a drugu lagano pripremati [sm=smiley36.gif] Logica meni je pomogao med sa limunom, propolis sprej za grlo i caj od djumbira, meda i limuna...sve su vitaminske bombe pa ne moze skoditi. A ako ti se bas upali grlo ispiraj ga rastvorom morske soli i cajem od zalfije naizmjenicno. Gdje nam je Cauchy?
|
|
|
|