mala_sa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (28.1.2016 14:41:45)
|
Zene moje hvala na rijecima podrske, a pridic cu se ja zacas, evo sam se cokolade uhvatila, ona mi ko antibiotik dodje [sm=smiley36.gif]. Danas je mm uzeo da radi od kuce, pa i on uleti oko djece, tako da lezim i odmaram vecinu dana [sm=smiley1.gif]. Isha pa bas si upravu, moji su stvarno otkako je pocela skola stalno bolesni, doduse vise Alina nego Adin, ne znam kako ona, jos ni ne ide u kolektiv nikakav, al valjda ona pokupi preko Adina sve bajkice pa dok se ne imunizuje bit ce ih stalno. Ali hvala Bogu zacas i ozdravi, 2-3 dana i proslo. Daliyah kolica su ti bas fina, ja sam sad za Alinu imala slicna ovim i stvarno smo ih iskoristili, a i u avionu su ih bacali, svake godine po 4-5 puta i nista im nije nikad bilo. Krevetic nam uslikaj [sm=smiley1.gif]. Ti bas krenula sa pripremama [sm=bravo.gif] Nudzejma, misa mu znaci ipak antibiotik [sm=smiley13.gif]. Doduse meni je Alina imala temp jedan dan i kad sam je oborila ibuprofenom vise se nikako nije ni vracala hB, zato i doktor nije bio za antibiotik. Uvedi mu jogurta, bit ce to dobro aBd [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Mum2be, ja sam sa Alinom 2 dna prije poroda imala bas proliv i drzalo me je 24h, i onda 24h nakon toga su krenule kontrakcije. Cisto sumnjam da si ti nesto lose pojela pa pokvarila stomak, skoro eto nista ni ne jedes zbog kiseline, tako da mislim da je ipak ovo drugo. A i vrijeme je vise da hairli krene [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] BebaBu privikavaj se na cinjenicu, tebi sad aBd krece odbrojavanje [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Cauchy u mislima si mi stalno....
|
|
|
|