Sanjalica 85 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (31.1.2016 12:21:05)
|
Tuspas mene drage moje [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Sta sam propustila? [sm=smiley1.gif] Pufnice i Amani cestitam vam od srca, da su vam bebice zive i zdrave 100 godina, nadam se da se lijepo oporavljate i da je sve proslo ok. NIsam bas uspjela da sve procitam. Cauchy mila, par puta sam brzinski ulazila da vidim ima li vijesti od tebe, i bas sam se obradovala sto je na kraju sve ispalo ok. Vidim prosla si sve i svasta u zadnjih sedam dana, ne ponovilo se. Cuvaj se i pazi, bitno je da je bebac dobro i da se sve stabilizovalo, hvala Bogu. Saljem vam puno poljubaca i zagrljaja [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Ja sam se tako odmorila ovih 5 dana da vam ne mogu opisati, setala pored mora, plivala, sreca potrefilo se i fino vrijeme, taman dobra psihicka priprema za sutrasnji povratak na posao.[sm=zmeden.gif] Jucer sam odradila i OGTT, nalaz uredan, tako da je beba izgleda debeljuskasta sama od sebe, sreca nije dijabetes. U srijedu idemo na kontrolu, jedva cekam da je vidim [sm=smiley27.gif] [sm=smiley27.gif][sm=pikapoka1.gif]. Malo sam i stvarcica kupovala, da me mine zelja, ali eto cekam da otopli pa onda u potragu za kolicima, komodom itd.[sm=smiley19.gif] Mom2B gdje je zapelo [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], sta taj moj zet ceka [sm=smiley1.gif]. Salim se, samo polako, bolje da krene prirodno, nego da se mora inducirati. Dokle je sveki sa kuhanjem, jabukovaca bezbeli jos na cekanju [sm=zz_bounce.gif]
|
|
|
|