*andjela* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (22.1.2016 13:40:36)
|
Evo i mene [sm=smiley36.gif] Provela sam citavo jutro u domu zdravlja...odemo ja i MM oko 8 jutros jos bilo hladno bas,oko pola 9 bila narucena na pregled... Sto se tice pregleda,nista posebno zatvorena,grlic super,nikakvih promjena niti naznaka da bi mogla ubrzo...dala mi da odradim krv i urin...i posalje me da uradim jedan CTG.... kad sam odradila,sve ravno...beba premirna...kaze ajd ponovi ,pojedi nesto,ja brze bolje uzmem neku cokoladicu i sok ondje na aparatu,ko ce hodati kontam do pekare,i razdrma se beba ...drugi CTG je bio dobar... Narucila me za UzV 1.februara.... MOM2b ti si se bas prebacila u februar,da ti nije puno to do 14 .februara [sm=smiley36.gif]samnom bila jedna bas termin joj 31.januara,ja se odma sjetim tebe Choppy dobro dosla Amani imali ista novo ,jel se okrenuo momak isha a kako si drugog djecaka rodila pre ili posle termina,meni kod prvog prosao temrin,bas kaze doktorica jutros ,ostalo malo mjesta na nalazu,kaze ona ajd ovdje cemojos ovaj put ,da ne uzima novi list ,ja kazem mozda nece vise ni trebati,ona se smije ,kaze Ti mislis da ces se tako brzo poroditi [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]....tako sma mislila i prvi put Ove januarske terminuse jedna polovina se i ne javlja a druga sama sebe prebacila u februar
|
|
|
|