Leena
|
IZVORNA PORUKA: mom2B IZVORNA PORUKA: Leena Leptiri, krasno Minie, maze ga, gnjave ga i tako to Kako ste sve? Ma pametno si ti odigrala... Ti si sebi rodila male pomocnike koji ce ti sad pomagati oko brace... Joj kako je to lijepo sto nemas problema sa ljubomorom Ja sam samo cekala da ostanem nasamo sa svojom sekom da joj mogu gurati 2 prsta u oci... Boze me sacuvaj kakav sam hajvan bila dobra si ti, moja sefica kaze da je skidala papucice kad niko ne gleda i lupala bracu po glavi Ja sam svog cuvala, a samo 13 mj sam starija, jedina ljubomora koju sam pokazala, kaze mama, je sto sam se vratila u pelene, a krenula sam na tutu prije nego sto se rodio. Samo sam ja bila gnjavez, k'o moja Lejla, nisam mu dala da dise, vecina slika: ja ga grlim/ljubim, a on se brani A od sestre ja starija 13, on 12; to su pomagaci, mozes ih po pelene poslati u prodavnicu moji su to mudro odigrali Minie, ma kao da se nisam porodila, stvarno. Jedino jos krvarim, s njih dvije sam samo dvije sedmice, ovo evo 4 pune. Ostalo sve kao da mi ga je neko poklonio. Dojenje isto super, hvala Bogu. Kako si ti? Kako R slusa? Cauchy, mila, molim te ne sekiraj se, ja iskreno ne mogu da vjerujem da predlazu prekid trudnoce, jer se beba mozda nece razvijati... Valjda se saceka da se vidi da li se razvija... Ne daj ako se ista pitas, dace Bog da sve bude dobro
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm) *Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm) Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm) All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
|