*andjela*
|
POZDRAV.... ja i V smo jutros dobro odspavali,samo sto sam ja ustala sva ukocena,nalozili vatru,okacila masinu vesa,stvarcica za bebu...i sad mislim sta cu za rucak.MM na poslu cauchy joj bas te to muci ,mogu misliti,al opet optimisticno,mozda je i neki vaginalni iscjedak,navijam da danas sve bude ok mala sa vjerovatno cu i ja tako neti improvizovati,i meni je V spavao ispocetka tako al po danu ,za noc mi je najgore,posto sam V stavljala sa nama da spava ,ne bi li malo prospavala,ovu sam bebu planirala odma u krevetac pufnice ti jos malo,meni se stomak nije spustio ni posle termina u prvoj trudnoci, al zato u radjaoni uz indukciju ,sve bilo gotovo za 3 sata..ja sam tako sa prvim djetetom,bas zima bila 1,januar pa stavili ispocetka u dnevnu,pa kad neko dodje ja ga nosila u sobu Isha joj mene zadnjih dana bas pocelo zamarati,pritiska na sve strane,najgore mi je spavanje sva se probudim ukocena,ima par dana tako osjetim pritisak dole na preponu,vise na stidnu kost,da se nekad jedva krecem...kao da mi je termin krajem januara a ne krajem februara Mom2b tako je to ,kad se priblizis terminu nemas nikakvih znakova d abi porod mogao ubrzo,mene sva boli ima par dana,ledja ,kukovi, pritiska me vjerovatno beba na stidnu kost,da imam osjecaj da se raspadam,u petak kontrola...da vidimo kakva je situacija,al nastavi li se ovako ...poludicu ako se ne porodim do termina