minie
|
IZVORNA PORUKA: škorpija IZVORNA PORUKA: mom2B ZaraHamza dobro nam dosla i neka ti sto ljepse prodju ovi posljednji dani trudnoce nakon kojih ces uzivati pored svoje bebice... Da li cekas bracu ili seku? Jao zene kako sam ja danas lose... nista ne mogu da jedem od zgaravice toliko je jaka da me sve boli u grlu i jednjaku Uzela sam i rizu i dvopek u kombinaciji u nadi da ce pomoci, ali za sada nista Meni za žgaravicu pomažu kad mi je glava na višem pri spavanju, stavljam 2 do 3 jastuka i tako spavam pa probaj Anandi jako mi je ao, nadam se da će opet brzo na ovu temu, samo pozitivno :* andjela tako i ja, sve to sam kupila za bebu je rozo, i svima sam zabranila da mi kupuju bilo ta u neutralnim bojama, dolazi u obzir samo rozo, ljubičasto i crveno, nek se zna da je djevojčica, nisam htjela ni kolica od malca, ona su kombinacija tamnoplava-svijetlopalava, ne moe se moja maća princeza voziti u tome , kupila sam joj bordo-crna, eto čisto da ih moja seka moe poslije iskoristiti ako joj zatrebaju. cauchy nisi se uopte puno udebljala, jednostvano ima ljekara koji pretjeruju, takava je i moj, 33 sedmica +11 kg, pa ne znam ta bi on, ja sam prezadovoljna i osjećam se lagano, osim stomaka ogromnog pa sam to sasjekla i vie ne komentira teinu. Nas je vala sto se tice kg koma, ja sutra punih 24., prije desetak dana bila na kontroli i bilo +3,5 kg, kaze on meni, samo ti tako pa te necu moci podici sa ovog kreveta, a da mi ruku kad ustjem Ja se isto tako bas super osjecam i na poslu a i svi koji me nosu duze vidjeli kazi da se uopste nisam udebljala. Jesam ja imala viska, ali imacu vremena aBd kad se bebac rodi da mrsam, bice i ljeto, duge setnje, pa malo fitnes, voce, voda, a nafam se da ce i dojenje pomoci. Mala_sa probacu, hvala. Danas su stopala OK, ne svrbe jos uvijek.