ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (13.11.2015 8:37:37)
|
Jutro zene, Ja kao i obicno cekam da mi se caj ohladi pa da pijem. Nisam isla u wc 3 dana, od neke nervoze, na UKC-u pogotovo neprijatno mi bilo, pa sad nesto zakocilo, napravila sam sad pola litra caja kamilica+brusnica da popijem na eks. Cula sam jucer slucajno u razgovoru s jednom zenicom da treba prestati s koristenjem MG u 9. mjesecu,tj kad se napuni 36 ned. A ja pila sve do jucer... Nasla sam takodje na netu da vidim jel to tacno, pa na mnogim stanicama pise da treba prestati jer remeti otvaranje i kontrakcije. Mm spava, pa ga moram probuditi bar za sat vremena da odemo do ambulante, otpusnicu iz bolnice da upisemo i da uzmem novu uputnicu jer su mi onu uzeli kad su me ostavili... Pa ce mi kasnije oko 4 doci roditelji i sestra i zet s curicom, kazu da ne pravim rucak nikakav, samo na kahvu, pa ne znam sta da radim, da li da isprzim bar nesto mesa nek se nadje... Cestitam NandaT na prinovi, zao mi je sto ste prosli kroz sve to, pa i CR na kraju... Ali neka je sve sada na svom mjestu, uzivaj sa svojom bebanom [sm=smiley27.gif] I dobrodoslica novim clanicama a i onim koje to zele biti, puno punooo srece zelim [sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|