NandaT -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (12.11.2015 7:29:28)
|
Jutro drage moje da vam se brzinski javim. Nisam stigla procitati desavanja ali nadoknadicu ja to [sm=smiley36.gif] Bebi i ja smo hB ddobro, u utorak smo izasli iz bolnice. Onaj dan kad sam javila da sam ostala bila sam na pracenju. Dosla 3 prsta otvorena, planirali prirodan porod sutradan. Sutra bila 5 prstiju otvorena, pregledali me ujutro, plodova voda i beba sve za 10. Dr stavila gel, kasnije ukljucili infuziju, sve bilo ok. Poslije 2h od stavljanja gela probiju mi vodenjak kad ono katastrofa. Bebi se pokakio i uhelacio sve, plodova voda katastrofa. Ja se nisam stigla dovoljno otvoriti, krenule kontrakcije, ctg nije dobar. Moja dr koja me trebala poroditi odmah je trazila carski, medjutim nadredjeni nisu dali tako da smo se oboje poprilicno napatili dok su odobrili taj carski i to u zadnji trenutak. Ima tu puno detalja da vas ne smaram ali ono sto sam ja prozivjela ne bih nikom pozeljela. Bili smo gore 5 dana, beba je bio na antibioticima i sad je hvala Bogu dobro. Spava, jede, kaki i place povremeno [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Eh da rodio se 6.11 2015 3700 tezak, 54cm dug Ako se ove tuzlanske terminuse nisu porodile, pitajte sta vas zanima, ali gore je situacija poprilicno gadna Ljubim vas sve
|
|
|
|