Isha -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (11.11.2015 19:25:59)
|
IZVORNA PORUKA: MersijaOmar IZVORNA PORUKA: ziel IZVORNA PORUKA: MersijaOmar Ja sam jos uvijek kod kuce. Blage kontrakcije imam i potpuno neredovne. Jedini ostar bol se javi u preponama kad me beba pocne stiskati. Sve mi drugacije nego u prvoj trudnoci. Inace te dolje bolove nisam ni osjecala s prvim djetetom...ali su me kontrakcijr rasturale od prvog centimetra do zadnjeg. Sad evo ova tri cm ni ne osjetim kontrakcije, a ctg ih pokazuje. [sm=smiley13.gif] sve mi je cudno. Samo zelim da sve prodje bez medicinskih dodataka, dripa i sl. Ako Bog da Jel znas koliko ti pokazuje kontrakcije? Kod mene 40. A treba da dodje na 100 pa da se porodimo hehe Stvarno se ne razumijem u to. Dva broja je ocitavalo na ekranu i dok me pitala doktorica da li me boli, jer je trajala kontrakcija, tad se jedan broj povecao do 130 i kasnije se vracao. Drugi broj je vjerovatno od bebe. Nije puno varirao. Onaj aparat moze ocitati do 199+, a mene ni to nije toliko boljelo, vec nekih pila sata prije tiskanja su bile najjace, cini mi se i duplo toliko, ali kao sto ti Leena rece zavisi od mnogo faktora. Sretno, eto tebi uskoro bebaca.
|
|
|
|