ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (10.11.2015 16:52:43)
|
IZVORNA PORUKA: Farah 00 Dancek drage moje ☺ Ja sam danas u pola 12 bila na GAK-u, ctg zavrsila do 12:15, ali sam na red kod svog doktora dosla poslije pola tri, bas sam se nacekala, ali nema veze. Ctg dobar, UZ dobar, bebi ima oko 2.850 gr. Medjutim ono sto me rastuzilo je to da moj doktor ode 19.-tog na godisnji odmor i vraca se 5.-tog decembra, a meni termin bas izmedju, 26.11. Jedino imam fore da se u ovih 7 dana porodim 😆. Godisnji je iznenada pomjerio, nije planirao sad, vec za n.g., ali eto sta je tu je. Rekao mi je da mu u ponedjeljak ponovo dodjem pa ce me preporuciti nekom drugom doktoru. Leptirice vidim kod tebe se vec nesto desava. Mada danas je bilo trudnica kojima je termin za dan-dva, otvorene su tri prsta, ali nije im dr rekao da ostanu u bolnici, nego da dodju za dan, dva. Leena ti vec imas dvoje djece i dovoljno ti je samo oko njih da brines, plus nisi na bolovanju ili nezaposlena, nego radis, tako da nisi nimalo ljencuga, treba ti i odmora malo. E mogu misliti kako ti je nakon sto si cula da tvoj dr nece biti tu na tvom porodu... nekako se naviknes na jednog pa ruzno kad neko drugi dodje, ne zna kompletno stanje. Ali ako bude sve ok aBd nemas sta brinuti. Da ne bude nikakvih komplikacija ha ya. Ja evo cekam jos 10 min.da se farba primi pa da idem prati kosu, vec me pecka tjeme, nakon dugo vremena sam uzela Syoss-ovu farbu 10-5. Pa imam jednu tepsiju i jednu veliku serpu da operem hehe i onda nemam nikakvog vise posla osim izlezavanja [sm=smiley36.gif] Kupili smo ja i mm danas prvu igracku za bebu [sm=love.gif] Plisani pas, malo veci , prelijep, mekan s dugim usima [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|