Travelove -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (9.11.2015 17:21:16)
|
IZVORNA PORUKA: Leptirica87 IZVORNA PORUKA: ziel IZVORNA PORUKA: Leptirica87 Hvala Ziel i tebi da bude sa srecom ako Bog da,mozda ces i prije nikad se nezna. Boga mi i kod mene pocele noge pomalo naticati pa kad gledam u njih sve govorim vidi mi prstiju ko cevapcici heheh,sad opet set__ala od sjenjaka do mejdana malo po vaseru i umorih se pravo,povratak autom,da sam pjeske i nazad ne bih do veceras dosla kuci 😊 Travelova gdje si ti kupila taj caj od lista maline ja ga nisam nasla,a znam da je Ziel spominjala u Zivinicama da je nasla...da probam i ja jer hurme nikako ne mogu jer me podsjecaju na period povracanja... Uhh draga zeno pa koliko si hodala, kako ti nece nateci noge, ne znam kako si mogla toliko prepjesaciti , jos po vaseru hodati [sm=smiley36.gif] ja se umorim samo na vaseru a kamoli od sjenjaka do mejdana ima polijepo hodnje. Ja cu s mm-om na vaser u cet.kad budemo isli na kontrolu, sad se i ne nadam da cu ostati, cisto sumnjam da ce biti nekog pomaka od ned.do cet. al et. Ja kupila caj u IBN SINA apoteci, pa pogledajte, ima i u Tz njihovih apoteka ne kosta pitati. 3KM je jedna kutija. Mene je puhao taj caj, nadam se da nece vas... a i na kutiji pise NE PREPORUCUJE SE OSOBAMA SA ZATVOROM, da znate. Aha znaci u Ibin Sina apoteci dobro da znam,samo ako ce zatvarat me neznam smijem li,jer inace imam problema sa zatvorom,sad mi se taman malo uredovilo...nikako spojit dva dobra. A na vaser i ako ne odes nista neces propustiti,svaki put sve gore i gore...jedino sam vidjela par standova s djecijim stvarima pa mozda tu sta nadjes,a ovo ostalo nije za nas sa stomacima heheh Mene ako caj nije otvorio, zatvorio me nije. Kod mene dijareja, sad da li je od antibiotika i ovih cajeva i prirodnih pripravaka, to ti ne bih znala reci. Uglavnom alternativa caju su hurme, zacinjena hrana kao kulen, samo ne previse, jer je slano, ananas, i orasi.
|
|
|
|