Farah 00 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (8.11.2015 20:38:19)
|
Vecer ☺ Ja sam se danas umorila, od 11 do 15h sam kuhala😀, zatim mi gosti dosli na rucak, sjedili, malo se zezali, oni itisli oko 19h, pospremila sve ponovo, mm oprao sudje a ja evo sad sjela da na miru odmorim. Samo da vam se pohvalim da cu aBd za 6 mjeseci postati dadjzinca ☺ Danas nam zaova rekla da je trudna, bas sam sretna sto ce nam izmedju djece biti tako mala razlika, zivimo blizu, samo nas jedna ulica djeli. Leptirice mislim da bi ti na otpusnom pismu trebalo pisati da od 15 dana bebi dajed D3 kapi i one se poslije daju dugo, ne znam je li do godine dana ili vise. Travelove mislim da Ziel nije bolila amnioskopija vec doktorov rucni pregled 😁 Znas da je i Pcelica spominjala kako je neki dr pregledao zamalo nije skocila sa stola, zavisi i od doktora. Ziel nama su na vjezbama rekli da je normalno da 90% trudnica bude otvoreno za jedan prst u 9 mjesecu, tako da to jos nije kod tebe krenulo 😊 A znam da jedva cekas☺ Meni jos svejedno, mada bi ja voljela malo prije termina, ovaj pupo raste iz dana u dan pa da ne popucam sva 😄
|
|
|
|