ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (8.11.2015 15:57:42)
|
IZVORNA PORUKA: Travelove IZVORNA PORUKA: ziel Evo mene zene, dosla kuci, s kontrole se uvratili ja i mm kod mojih roditelja na rucak... Ctg uredan, radio mi je i amnioskopiju kaze uredna plodova voda nije zelena, otvorena 1 deblji prst, pfffff ja mislila 3 do sad... Pregled me bas bolio i sada me boli dole uzasno a i po dnu stomaka, moram se sad ispruziti kad ode mm na posao, da nece biti kao kod Pcelice, nakon kontrole dosla kuci pa se opet vratila kroz 2-3 sata i porodila se taj isti dan hehe... Kaze dr.moguce je da ce biti malo sukrvice nakon ovog pregleda pa eto. U cetvrtak opet kontrola. Ziel, kako se radi ta amnioskopija, i da li je neophodno raditi je? Znaci bolno [sm=smiley13.gif]? Neki aparat-instrument , ne bih ti znala reci, ne vidjo lijepo, nesto u fazonu kao sprica ima 2 dijela, kad stavi to unutra onda izvuce onaj klip kao kod sprice i izvuce malo plodove vode i vidi njen izgled... valjda si skontala, lose objasnjavam inace [sm=smiley36.gif] mene je prije toga prstima pregledao, ma koliko je gurnuo toliko me bolilo...pa me i onda i amniskopija boljela, mislim da se to gleda u zadnje 2 nedjelje trudnoce, kad je voda zelena onda je vrijeme za porod, mislim da je jako bitan taj pregled
|
|
|
|