Leena -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (13.11.2015 12:40:44)
|
IZVORNA PORUKA: jaculi Cao drage trudnice. Ko bi rekao ali evo mene opet na forumu nakon nepune 2 godine [sm=smiley1.gif]. Da nesto malo kažem o sebi. Iznenada opet zatrudnila, potpuno neočekivano i neplanski. Poslije malog soka, sada se navikavam na novo stanje i počinjem se radovati jos jednoj bebi. 6. sedmica , prva kontrola obavljena. Osim gubitka apetita, zasad nema drugih simptoma. Imam sina od 23 mjeseca, radim i imam 28 god, iz Sarajeva. Sve vas srdačno pozdravljam i nadam se lijepom druženju [sm=bravo.gif] Oooo! Cestitam! Evo nas opet skupa na temi[sm=bravo.gif] Samo ovaj put smo krace skupa, ja sam tu jos mjesec aBd (ako ne bude na seku,pa ne ostanem duze nego sto je planirano[sm=jezicek.gif]) [sm=smiley1.gif] Blue moon, otvaras se polako vjerovatno, pa ce aBd na kraju ici lakse[sm=smiley1.gif] Pcelice, cuvaj to sto izdojis kad vec imas, ja sam sa L stavljala u frizider, zamrzivac... Imas negdje koliko gdje smije stajati. Ako nekad zatreba, da ima. Ja zavrsila sa kontrolom, kaze doktor da ne diram nista sada zuc, ako ne pozutim, a necu aBd, pazim sta jedem. Bebac 2780 (+-400g). Ja rekla pogresan datum posljednje m[sm=smiley36.gif], pa se covjek zabrinuo kako je beba prekrupna, a ono to mi datum od posljednje m sa Lejlom [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Ugl. sve ok, hB. I on nam je potvrdio da je braco, nece mi se E razocarati[sm=jezicek.gif] Malo sam se opustila sada... Sad se samo poroda bojim[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|