|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  147 148 [149] 150 151   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Fondant
29.4.2011 23:49:12   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: palachinken

Evo ajfona, opet :)
Ovaj put bojila srebrnom bojom (hvala rokoko), ne znam koliko se vidi na slici, ali uživo baš liči na metal.

user posted image




e, svaka čast, zaista umjetnost, ja ovo ne znam ni nacrtati

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 3701
   RE: Fondant
29.4.2011 23:51:05   
Bambi09
Eh moram da malo pohvalim tetu iz apoteke, nije me pogledala ni ovako user posted image ni ovako user posted image ni ovako user posted image ni ovako user posted image nego ovako user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kupila sam i ja glicerriiiiiiiiiinnnnnn i sutra ako Bog da cu da probam i tu vrstu fondana da napravim, taman za praznikovanje da imamo slatkisa user posted image user posted image user posted image user posted image
Ranije sam probala onaj sa bombonama i nije lose ispalo, a eto da oprobam reko i ovu verziju user posted image

i da, stvarno zene, sve i jedna, vi ste pravi majstori... rokoko, palachinken, ivanatz ma genijalci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


< Poruku je uredio Bambi09 -- 29.4.2011 23:52:36 >


_____________________________

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 3702
   RE: Fondant
29.4.2011 23:52:17   
N_N
Odlične torte, odlične user posted image user posted image
Molim moderatore da obrišu onu moju bruku od torte user posted image user posted image kvari temu user posted image
A što dadada reče i meni je najbolja bila prva, kako koju pravim sve gora od gore user posted image user posted image user posted image user posted image Prva bila bubamara pravljena od bombona.


_____________________________

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 3703
   RE: Fondant
29.4.2011 23:52:18   
myb@by

IZVORNA PORUKA: IvanaTz

evo jedna zebrica...

user posted image


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za mene najljepša torta dosada postavljena na forumu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu IvanaTz)
Neposredna veza do poruke: 3704
   RE: Fondant
29.4.2011 23:53:22   
myb@by

IZVORNA PORUKA: palachinken

Evo ajfona, opet :)
Ovaj put bojila srebrnom bojom (hvala rokoko), ne znam koliko se vidi na slici, ali uživo baš liči na metal.

user posted image


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 3705
   RE: Fondant
29.4.2011 23:54:39   
myb@by

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Evo moga spidermana...ja grdna lika majko moja jedva sma ga saulisala...nije ovo za mamu curicauser posted image
sutra ću staviti fotku sa fotoaparat sad mi bi mrsko kad u ovo doba zvaršihuser posted image
al evo s amobitela ko zna kad će me kompić vidjeti opet user posted image
http://www4.slikomat.com/11/0429/oh1-Slika1.jpg

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo hanady

_____________________________

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 3706
   RE: Fondant
29.4.2011 23:59:09   
muaaa
Ivana Tz torta ne da je dobra nego predobra,a i ja odavno snomam ovakva torta a pogotovo na sprat sa onim kao perkice po vrhu,super jeuser posted image user posted image user posted image
Palachinken i tvoja torta je superuser posted image user posted image user posted image

_____________________________

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”



(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 3707
   RE: Fondant
29.4.2011 23:59:33   
Honey3
jawooooo,kako su lijepe ove tortice,pa zene to je umjetnost prava,svaka vam castuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 3708
   RE: Fondant
30.4.2011 0:01:22   
muaaa

IZVORNA PORUKA: muaaa

Ivana Tz torta ne da je dobra nego predobra,a i ja odavno snomam ovakva torta a pogotovo na sprat sa onim kao perkice po vrhu,super jeuser posted image user posted image user posted image
Palachinken i tvoja torta je superuser posted image user posted image user posted image

cuj "snomam" Boze sacuvaj hocu reci snimam "kisla mi glova"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”



(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 3709
   RE: Fondant
30.4.2011 0:03:30   
palachinken
Joj vidi zebrice kod Ivane!user posted image
Dugo čekam priliku da je napravim nekome, super izgleda, samo treba odgovarajuća "mušterija" biti user posted image


_____________________________

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 3710
   RE: Fondant
30.4.2011 0:08:19   
myb@by
Palachinko, kako dobiti ovu crnu boju za zebricu. Ja bih je voljela drugarici pokloniti.KAko rezati ove zebrice bez modle?

_____________________________

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 3711
   RE: Fondant
30.4.2011 0:09:30   
Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: myb@by

Palachinko, kako dobiti ovu crnu boju za zebricu. Ja bih je voljela drugarici pokloniti.KAko rezati ove zebrice bez modle?


S nožićem za pizzu.


_____________________________

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 3712
   RE: Fondant
30.4.2011 0:12:19   
myb@by

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR


IZVORNA PORUKA: myb@by

Palachinko, kako dobiti ovu crnu boju za zebricu. Ja bih je voljela drugarici pokloniti.KAko rezati ove zebrice bez modle?


S nožićem za pizzu.


Pokušaval sam rezati nožićem za pizzu oblike, ali mi bas i ne ide user posted image . Doduše smao sam jednu tortu i pravila, valjda ce biti druga bolja.

_____________________________

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 3713
   RE: Fondant
30.4.2011 0:53:05   
milenium
IZVORNA PORUKA: Hanady RR


moja je namjerno nakrivljena jer je zgrada na koju se sppiderman penje...user posted image
molim te napravi mi jedan lik...da vidim jel dalje od modle gurašuser posted image
nisi mi nešto ubjedljiva argumentacijom u pravljenju toreti da bih te poslušalauser posted image

i žena je profesionalac koji je sebi ovdje došao napraviti reklamu...
i da draga moja torta je savršena...user posted image user posted image
jer ja sam jučer radila do 17, nakon toga čuvala 3 dijce...sve obaveze završila i u 12 sati počela sa pravljenjem torte za svoga dječaka....
ja to radim iz ljubavi a ne da nekoga nasamarim ....user posted image 32

a la cici vidim nešto se javlja...e da dobar joj je fb profil ima ona i ljepših tortiuser posted image
mislim neka se smješka...al samno da nađem kad...opalim vam retrospektivu njenih javljkanja i načina...da vidite kako je ženica pomislila da smo blese pa je nismo skontale za reklamu besplatu da je tu naletilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


samo da ti odgovorim da imam i ja argumenata nego mi se nedaju pisat kilometarski postovi kao tebi,niti mi se da objašnjavat.
a torte od lacici me ne muče niti me briga da se ja zamaram time je li profesionalac ili nije.
reću ću samo da ja ne uznosim baš sve detalje na ovaj forum,tako da ne znači ako su ovdje 2 torte da sam ih toliko i napravila.ove 2 su samo one koje liče na nešto(naravno rađene su s ljubavlju kao i tvoje),koliko ih je samo propalo i bilo me sramota staviti,pravila sam ja i 3D likove bez torti,samo vježbala njih da vidim kakvi bi bili,ispali su mi kao tvoji kao npr taj tvoj spiderman.i to ne želim stavljat na forum jer je po meni to loše.kad se usavršim i spiderman mi ne bude kao kod npr ivane tz onda ću ga staviti da svi vide.i bit će da valja.a dotle ću stavljati samo ove jednostavne tipa cvjetovi ,srca...itd kao i većina forumašica što pravi.i da i ja pravim torte i kolače i ostalo uz dijete i još mnogobrojnu publiku u kući o kojoj se brinem i posao ali to ne navodim u svojim postovima,nemam potrebe da ikome iznosim svoj život i pravdam se kako sam ja to uza sve stigla i objašnjavam.stigla sam samo onako kako ja znam,nije bitno za ostale kako.i da i moja je isto napravljenja s ljubavlju kao i sve torte na ovoj temi,vjerujem    user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 3714
   RE: Fondant
30.4.2011 7:20:33   
palachinken
IZVORNA PORUKA: myb@by

Palachinko, kako dobiti ovu crnu boju za zebricu. Ja bih je voljela drugarici pokloniti.KAko rezati ove zebrice bez modle?


Umijesi malu količinu fondana s crnom bojom. Trebaće ti puno crne. Ili razvuci traku bijelog, iscjeci nožem za pizzvu oblike i onda kistom oboji u crno. Kad se osuše, lijepi na tortu.


_____________________________

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 3715
   RE: Fondant
30.4.2011 9:51:56   
LaCici
IZVORNA PORUKA: myb@by

Palachinko, kako dobiti ovu crnu boju za zebricu. Ja bih je voljela drugarici pokloniti.KAko rezati ove zebrice bez modle?

Vec sam ranije napisala kako dobiti bas crnu jaku boju. Meni je uspjelo. Evo ponovo: E evo trik za dobijanje crne boje: zelena, braon, ljubicasta (po jedna kesica u prahu) i 3 kesice crne pomijesati i bojiti dok se ne dobije crna. Ja upravo umjesila, a trik sam procitala u jednoj knjizi. Kazu da se mora biti uporan i stavljati ovaj mix dok se ne dobije. Ovo je kao neki "recept" za dobijanje dark black. 

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 3716
   RE: Fondant
30.4.2011 10:23:31   
Anoniman
meni nije jasno zasto vam je problem crnu dobitiuser posted image ja sam je svaki put bez problema dobila mjesajuci samo crni prah i bijeli fondantuser posted image  

(odgovor članu LaCici)
  Neposredna veza do poruke: 3717
   RE: Fondant
30.4.2011 11:27:18   
palachinken
Joj, dobijem ja bez probelma tamno sivu, antracit, ugalj.
Ali djaba, nije mi to-to, valjda profesionalna deformacija user posted image pa se patim ko patka da dobijem baš crnu najcrnju. Medjutim, to samo moje oko vidi user posted image
Elem, ova zadnja torta sto sam postala je sa tom tamno siva i fakat na dnevnom svjetlu je crna.




_____________________________

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3718
   RE: Fondant
30.4.2011 17:15:46   
rokoko
IZVORNA PORUKA: Mirkica

IZVORNA PORUKA: dadada

ma za moj neuspjeh ove godine je mm kriv, definitivnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a voljela bih osjetiti pod rukom rokokokokokookokokoin fondant...samo da vidim koja je to cvrstoca i elasticnost


neka ti posalje postom pa opipaj :)))))user posted image user posted image user posted image



user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ma nista dok ne opipas,džaba objasnjavati!Treba da bude dosta tvrd,kad se torta presvlači miješenjem ili u mikrovalnoj se razmekša i nije problem presvući tortu.Mada,razlika je kada se pravi bijeli ili neki sa malo boje i kada se dodaje dosta boje.Tada postaje krt i puca.U mojoj ga kući muške ruke mijese i mrak mu pada kad me pita je li dobro,a ja kazem"Ajd probaj još malo!"user posted image user posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 3719
   RE: Fondant
30.4.2011 17:20:39   
rokoko
IZVORNA PORUKA: palachinken

Evo ajfona, opet :)
Ovaj put bojila srebrnom bojom (hvala rokoko), ne znam koliko se vidi na slici, ali uživo baš liči na metal.

user posted image


user posted image user posted image user posted image Super je!

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 3720
   RE: Fondant
30.4.2011 17:23:03   
rokoko
Ja ovdje kao sa neba ponekad padnem,nešto vidim nešto ne...Sad viđoh zebricu,Ivana slatka je skrozuser posted image

(odgovor članu rokoko)
Neposredna veza do poruke: 3721
   RE: Fondant
30.4.2011 17:52:04   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: palachinken

Joj, dobijem ja bez probelma tamno sivu, antracit, ugalj.
Ali djaba, nije mi to-to, valjda profesionalna deformacija user posted image pa se patim ko patka da dobijem baš crnu najcrnju. Medjutim, to samo moje oko vidi user posted image
Elem, ova zadnja torta sto sam postala je sa tom tamno siva i fakat na dnevnom svjetlu je crna.



ama znam i ja sta je crnauser posted image ...znam i ja da ne postoji tamno i svijetlo crnauser posted image ...al meni uvijek uspije s onom u prahu...e jedino nikad nisam pravila vecu kolicinu crne pa je mozda to razloguser posted image

(odgovor članu palachinken)
  Neposredna veza do poruke: 3722
   RE: Fondant
30.4.2011 17:58:09   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: rokoko

IZVORNA PORUKA: Mirkica

IZVORNA PORUKA: dadada

ma za moj neuspjeh ove godine je mm kriv, definitivnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a voljela bih osjetiti pod rukom rokokokokokookokokoin fondant...samo da vidim koja je to cvrstoca i elasticnost


neka ti posalje postom pa opipaj :)))))user posted image user posted image user posted image



user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ma nista dok ne opipas,džaba objasnjavati!Treba da bude dosta tvrd,kad se torta presvlači miješenjem ili u mikrovalnoj se razmekša i nije problem presvući tortu.Mada,razlika je kada se pravi bijeli ili neki sa malo boje i kada se dodaje dosta boje.Tada postaje krt i puca.U mojoj ga kući muške ruke mijese i mrak mu pada kad me pita je li dobro,a ja kazem"Ajd probaj još malo!"user posted image user posted image
kad sam prvu tortu pravila, ispao je fantastican...dovoljno elastican...ma sve tip top...i za cas smo uspjeli presvuci tortu...mozda je razlog bio sto nam je torta bila bijela...a samo par detalja u boji...i to plosnih...e tad sam se samo zahebala farbajuci...tj.bojeci...nisam bila dovoljno uredna...pa je boje bilo svuda...e a zadnji put...kontala da vec sve znam...pripremila se i sa rukavicama...sve tip top...al fondant-katastrofauser posted image ...a isto je mm zaduzen za mijesanje...i cini mi se da je i pretezak bio...ako je to ikako moguceuser posted image

(odgovor članu rokoko)
  Neposredna veza do poruke: 3723
   RE: Fondant
30.4.2011 18:37:49   
Niobe
IZVORNA PORUKA: palachinken

Evo ajfona, opet :)
Ovaj put bojila srebrnom bojom (hvala rokoko), ne znam koliko se vidi na slici, ali uživo baš liči na metal.

user posted image



ajm amejzd user posted image user posted image user posted image
reci mi, ziva bila, koja torta ide pod ovaj fondant. I koje su dimenzije ove torte, nikako ne mogu da se otmem dojmu da je ko adrianov krevetac user posted image
Rokoko, za tebe više stvarno riječi nemam...ne mogu se izdivit. ona s košarkaškom temom me ostavila paf. user posted image


_____________________________

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu rokoko)
Neposredna veza do poruke: 3724
   RE: Fondant
30.4.2011 21:40:29   
IvanaTz
IZVORNA PORUKA: Niobe

IZVORNA PORUKA: palachinken

Evo ajfona, opet :)
Ovaj put bojila srebrnom bojom (hvala rokoko), ne znam koliko se vidi na slici, ali uživo baš liči na metal.

user posted image



ajm amejzd user posted image user posted image user posted image
reci mi, ziva bila, koja torta ide pod ovaj fondant. I koje su dimenzije ove torte, nikako ne mogu da se otmem dojmu da je ko adrianov krevetac user posted image
Rokoko, za tebe više stvarno riječi nemam...ne mogu se izdivit. ona s košarkaškom temom me ostavila paf. user posted image



hej i ja sam ovo hjtela pitati, bas mi se cini ooogroomnaa torta... al' suuupeer je skroz, za svaku pohvalu user posted image user posted image user posted image


_____________________________

9.9.2009. :-)))

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 3725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  147 148 [149] 150 151   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  147 148 [149] 150 151   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *