|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar
29.10.2015 9:35:05   
rose

IZVORNA PORUKA: ninuska

Jutro..kako ste user posted image . Jeste li se naspavale?
.
Ja uveliko na nogama :). Mali se prehladio, ne moze da dise, hropti, kise, kaslje. Tako da smo imali neprospavanu noc. Spavao na meni, a ja sjedeci..

cisti nosic i ako imas inhalator fizioloskom inhaliraj...mi smo imali to prosli mjesec a hropti od kako se rodila

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1526
29.10.2015 9:35:12   
*pcelica*
Zene trebami vase misljenje. Juce mi doktorica Aida rece kad me pregledala da vidi sukrvicu i da se ne prepsdnem kad vidim na vesu. Sad odem u vc i na toalet papiru mi ostao trag kao peti sesti dan menstruacije. Znaci nije krvavo vise sluzavo i smedje. Da li je to sluzni cep izlazi user posted image Btw Miseljic je i danas dezurni user posted image Ja cu se stiskati do sutra user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 1527
29.10.2015 9:37:41   
rose

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

.
Ja uveliko na nogama :). Mali se prehladio, ne moze da dise, hropti, kise, kaslje. Tako da smo imali neprospavanu noc. Spavao na meni, a ja sjedeci..

Dusica draga user posted image Stavi jastuk u krevetac ispod madraca dami je malo odignuto. Da mu bude lakse disati
.
Mislila sam dr da ga vodim. A kaze miz sta cemo. Kontam mali je. Da mu preslusa pluca. Nisam pametna

ja nisam vodila al je na kontroli s dva mjeseca rekla da su pluca cista al fiziloskom da inhaliramo da ovaj sekret izadje

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1528
29.10.2015 9:38:43   
Amani12

IZVORNA PORUKA: ziel

Elastigirl sigurno jedva cekas bolovanje, uh hoce ti biti milina, vidjeces user posted image
A osjecas li sta drugacije, da cesce ides u wc ili da ti je pupo drugacijeg oblika?
Sigurno ces primjetiti ako se beba okrene, bice tu puno pokreta u pupi, mozda te to i zaboli...

Moja beba je bila poprecno u pupi do prije pet dana.
Ja sam bas fino osjetila kad se okrenuo, bolilo me strasno,pupo promjenio oblik i eto,sad dubi na glavi.
Samo da tako i ostane.

Jutro zene. Ja odoh s djecakom u setnju malo pa ce u vrtic,jedva ceka.
Otekle mi jutros i ruke i noge, divotica. user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1529
29.10.2015 9:40:21   
rose

Zene trebami vase misljenje. Juce mi doktorica Aida rece kad me pregledala da vidi sukrvicu i da se ne prepsdnem kad vidim na vesu. Sad odem u vc i na toalet papiru mi ostao trag kao peti sesti dan menstruacije. Znaci nije krvavo vise sluzavo i smedje. Da li je to sluzni cep izlazi user posted image Btw Miseljic je i danas dezurni user posted image Ja cu se stiskati do sutra user posted image

da user posted image

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 1530
29.10.2015 9:47:23   
Amani12
Pcelice to je vjerovatno sluzni.
A ja sam cula da je taj dr.Miseljic ok,meni je u Vojnoj samo Beciragic za izbjeći. user posted image

Ja samo prizeljkujem babicu Binasu,meni je bila divna.
A u devetom cu kod dr.Puzica, ako se do tad ne predomislim pa odem na Jezero. user posted image

Uglavnom, drzimo ti fige. Eto tebi brzo tvog djecaka abd. user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1531
29.10.2015 9:48:13   
Elastigirl
Ziel, jesam vjeruj, jedva cekam jer sam van kuce od 8 do pola 6, tako da se bas umorim a posao mi je zahtjevan sem pauze za rucak drugog odmora nemam,

Iskreno idem sad bas cesto u wc, i beba jeste aktivnija, osjecam te neke udarce ispod rebara, pa se sve nadam da je to to aBd user posted image
Oblik stome je tu negdje slican kao i prije, tu ne primjetim neku drasticnu razliku.

Upravo sam bila zaspala na stolici za racunarom user posted image user posted image

Onda s druge strane ne volim ni ova silna zagledanja, kolektiv je veliki pa svako ima svoj neki komentar na trudnocu, svi moraju sve znati, to mi vec pocinje ici na zivce zato sinoc mm govorim jedva cekam i zbog ljudi na bolovanje cisto da me ne gledaju vise user posted image

Najjace mi je ono aaaa pa bas si porasla u odnosu na proslu sedmicu, a ja ono u fazonu wtf? pa i treba da porastem, a sve to kroz osmjeh moras i tako...

Hele bas se ja pozalih, suma sumarum HOCU NA BOLOVANJE user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1532
29.10.2015 9:49:13   
Leptirica87
Jutro i od mene user posted image
Mene nesto glava boli od sinoc ako nisam malkice sinoc prehladila kad sam hodala a bilo pozima a i ona magla-smog ugusi uzas.
Ja kontala kad mognem hodat necu ulazit u kucu,al boga mi bole prepone i dole da cim duze hodam problem,al eto sad citam da ste pisale da porod bude laksi kad tokom trudnoce bole kosti jer se siri i priprema postepeno,pa me malo to utjesi.
I ja hocu da doruckujem pa mm pod ruku da ga iskoristim prije posla da malo prosetamo...
Budite mi sve pozdravljene i zelim vam lijep dan

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1533
29.10.2015 10:04:52   
NandaT
Jutro drage moje

Ja bila na kontroli, ovo je zadnja kod mog doktora. Ako se nista ne desi u medjuvremenu, za 7 dana se javljam u bolnicu. Beba je dobro, posteljica, voda i ostalo isto tako da sad preostaje samo cekanje.

Juce sam se malo preforsirala pa se bebac bas bio spustio. Kontam nemoj sad krenutni, ja nemam snage da guram user posted image . Bas sam bila krepana. Jutros kad sam ustala a on se vratio gore, ne izlazi mu se jos.

Zna li koja od tuzlanskih trudnica ima li negdje spisak dezura doktora, cisto da se covjek pripremi kad krene

(odgovor članu Leptirica87)
Neposredna veza do poruke: 1534
29.10.2015 10:14:39   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: Amani12

A ja sam cula da je taj dr.Miseljic ok,meni je u Vojnoj samo Beciragic za izbjeći. user posted image

A u devetom cu kod dr.Puzica, ako se do tad ne predomislim pa odem na Jezero. user posted image

Meni Miseljic vodio obje trudnoce. Stvarno super dr. Ali nikad nije imao prilike da me gin pregleda. I u ponedjeljak kad sam bila na kontroli on se potrefi. Toliko me je pregled bolio da su mi suze same krenule. Na kraju sam mu pobjegla sa stola. Juce Aidu nisam ni osjetila kad me pregledala i kad mi je gledala plodnu vodu. Zato kazem da mi se njemu ne ide

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 1535
29.10.2015 10:25:32   
ninuska

Meni Miseljic vodio obje trudnoce. Stvarno super dr. Ali nikad nije imao prilike da me gin pregleda. I u ponedjeljak kad sam bila na kontroli on se potrefi. Toliko me je pregled bolio da su mi suze same krenule. Na kraju sam mu pobjegla sa stola. Juce Aidu nisam ni osjetila kad me pregledala i kad mi je gledala plodnu vodu. Zato kazem da mi se njemu ne ide

user posted image user posted image ..krenulo, pcelice. Da hairli prodje aBd. Brzo i lako :).
Al je fin kao covjek. To ti je najvaznije. A i ne mora znaciti da ce te on gledati. Ima i specijalizant (meni draga zena) pa ce te i ona mozda gledati.
Amozda se i aida potrefi. Ma ti ces to zacas. Nece imati kad mi da gledaju :)

Haha..ovo "fin kao covjek" me podsjeti na "dobar u dusi" user posted image

< Poruku je uredio ninuska -- 29.10.2015 10:29:50 >

2011 ??
2015 ??

Neposredna veza do poruke: 1536
29.10.2015 10:30:05   
rose

ja imam osjecaj da oni u vojnoj to namjerno rade...svaki pregled a bilo je na termin i psolije termina me bolio..a pregledao me i puzic i masic ....na GAKu me pregledao murtezic i divanovic ...ja se spermila na bol a ono nista

Neposredna veza do poruke: 1537
29.10.2015 10:30:46   
Farah 00
Jutro☺
Ninuska zao mi i tebe sto se nisi naspavala, a i malca sto se prehladio... Meni zao kad cujem da se bebici nosic zacepio a kao ne znaju disati na usta, vjerujem da se svaka majka zabrine. A kako se to inhalira sa fizioloskom, jel to ono sa spricom u nosic...?

Pcelice Bolji ti je Miseljic, nego Beciragic, ko ono ne voli Beciragica😊
Ti onda stisni bar do sutra, ako neces kod njega ☺

Carobno user posted image za kontrolu kukova i sto je Dz slusala mamuuser posted image

Elastigirl vidjet ces kako je lijepo na bolovanju☺

Sanjala sam sinoc LTM, dosla mi na kafu, a ja joj govorim sad imam posla po kuci da cistim, kaze ona ma sta ti je to posla, ja to kod sebe uradim za 15 minuta, sad cu ti pokazati, i zena koliko je brza i spretna ocisti mi kucu za 15 minuta. Mene bilo stid sto sam kao spora😂😂😂😂😂😂

< Poruku je uredio Farah 00 -- 29.10.2015 10:32:01 >

Neposredna veza do poruke: 1538
29.10.2015 10:51:13   
rose
inhalatorom se inhalira a bea udise paru

(odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 1539
29.10.2015 10:55:41   
Elastigirl

IZVORNA PORUKA: Farah 00

Jutro☺
Ninuska zao mi i tebe sto se nisi naspavala, a i malca sto se prehladio... Meni zao kad cujem da se bebici nosic zacepio a kao ne znaju disati na usta, vjerujem da se svaka majka zabrine. A kako se to inhalira sa fizioloskom, jel to ono sa spricom u nosic...?

Pcelice Bolji ti je Miseljic, nego Beciragic, ko ono ne voli Beciragica😊
Ti onda stisni bar do sutra, ako neces kod njega ☺

Carobno user posted image za kontrolu kukova i sto je Dz slusala mamuuser posted image

Elastigirl vidjet ces kako je lijepo na bolovanju☺

Sanjala sam sinoc LTM, dosla mi na kafu, a ja joj govorim sad imam posla po kuci da cistim, kaze ona ma sta ti je to posla, ja to kod sebe uradim za 15 minuta, sad cu ti pokazati, i zena koliko je brza i spretna ocisti mi kucu za 15 minuta. Mene bilo stid sto sam kao spora😂😂😂😂😂😂
[/quote

Hahahahahaahahah, znaci ne mogu da vjerujem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 1540
29.10.2015 11:19:55   
aidana

IZVORNA PORUKA: rose

.

cisti nosic i ako imas inhalator fizioloskom inhaliraj...mi smo imali to prosli mjesec a hropti od kako se rodila

osim usisavanja nosica i inhalacija probaj prepoloviti luk i staviti kraj kreveta, stvarno pomaze. Nadam se da cete uskoro biti bolje user posted image user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1541
29.10.2015 11:51:05   
sara123

IZVORNA PORUKA: Elastigirl

user posted image I mame zna li neka gdje u Sa ima da se kupi ova mrezica za kupanje?

http://www.ebay.com/itm/Newborn-Baby-Bath-Seat-Support-Adjustable-Bathtub-Bathing-Shower-Safety-Aid-Blue-/351411095966?hash=item51d1bbc99e:g:xJYAAOSwkNZUkP7R

Porucila bih sa ebaya ali ne znam hoce li mi stici na vrijeme...

importane bambini mondo

Je li ovo sigurno?user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1542
29.10.2015 11:56:54   
ney75
Pcelice gdje gledas ko je dezurni? :D

Neposredna veza do poruke: 1543
29.10.2015 12:07:23   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: ney75

Pcelice gdje gledas ko je dezurni? :D

Na fb ima grupa klub trudnica i mladih mama sarajevo. Posalji im zahtjev da te prime u grupu. Tu svaki mjesec stavljaju spiskove dezura i za gak i za vojnu

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu ney75)
Neposredna veza do poruke: 1544
29.10.2015 12:18:21   
ney75
hvala ti, mada nemam facebook, ali snacu se :) user posted image

Neposredna veza do poruke: 1545
29.10.2015 12:44:00   
*pcelica*
http://www.dodaj.rs/?2q/uE/tafVwjE/fbimg1446106027034.jpg

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu ney75)
Neposredna veza do poruke: 1546
29.10.2015 12:44:57   
ninuska
user posted image

ney dok skinem i drugu. Ne znam koja ti trebs

2011 ??
2015 ??

Neposredna veza do poruke: 1547
29.10.2015 12:46:15   
ninuska
user posted image

2011 ??
2015 ??

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1548
29.10.2015 12:47:42   
ninuska

inhalatorom se inhalira a bea udise paru

Ma znam hihi..nego sam mislila cime tj sta stavis. Al vidim fiziolosku user posted image

2011 ??
2015 ??

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1549
29.10.2015 12:50:46   
ninuska
Hvala vam,,drage moje, na savjetima. Odvela sam.ga dr (nisam mogla cekati muza da zavrsi s poslom), inhalirali ga, veceras opet pa ujutro na kontrolu. Cudi se zena kako je beba od 49 dana tako bolesna..mislimmuser posted image user posted image

Pcelice..desava li se sta?

< Poruku je uredio ninuska -- 29.10.2015 12:51:19 >

2011 ??
2015 ??

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *