Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar 29.10.2015 13:00:33
*pcelica*
IZVORNA PORUKA: ninuska
Hvala vam,,drage moje, na savjetima. Odvela sam.ga dr (nisam mogla cekati muza da zavrsi s poslom), inhalirali ga, veceras opet pa ujutro na kontrolu. Cudi se zena kako je beba od 49 dana tako bolesna..mislimm
Pcelice..desava li se sta?
Ma ko nesto me bolucka. Sad ne znam je li to to ili ne. Mene tako stalno boli. S vremena na vrijeme bol bude malo jaci ali nista strasno . Joj zene meni trece a nemam pojma o trudovima . Ja sam se okupala isfenirala da imam finu frizuru ako budem morala ici. Sve sam spakovala i sad cekam
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar 29.10.2015 13:04:23
ninuska
IZVORNA PORUKA: *pcelica*
Hvala vam,,drage moje, na savjetima. Odvela sam.ga dr (nisam mogla cekati muza da zavrsi s poslom), inhalirali ga, veceras opet pa ujutro na kontrolu. Cudi se zena kako je beba od 49 dana tako bolesna..mislimm
Ma ko nesto me bolucka. Sad ne znam je li to to ili ne. Mene tako stalno boli. S vremena na vrijeme bol bude malo jaci ali nista strasno . Joj zene meni trece a nemam pojma o trudovima . Ja sam se okupala isfenirala da imam finu frizuru ako budem morala ici. Sve sam spakovala i sad cekam
Znas da sam i ja pisala onaj dan kad cu se porooditi. I meni ko da je prvo. Ali stvarno razlicite trudnoce i porodi :). Ja sam imala osjecaj kao da cu dobiti. Nije bol vec osjetim da se nesto desava.
Nek si se ti isfenirala . Ne mozes se svakakva slikati sto jest, jest. Ma do sutra ces ti drzati pilence svoje
arya hvala. Vidjecu da kupim :)
< Poruku je uredio ninuska -- 29.10.2015 13:06:51 >
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar 29.10.2015 13:28:45
Farah 00
Pcelice sad ces ti aBd ubrzo drzati svoje pilence u rukama Neka je frizura pala, to je bitno. Kupi li pelene😁?
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar 29.10.2015 13:33:16
*andjela*
Pozz zenice...ja jutros isla na uzv,sad znamo da cekamo seku,ovaj put je curica , sve uredu,osim papa nalaza,stalno 3 grupa,pre dva mjeseca mi doktorica radilakolposkopiju sve bilo ok,i sad mi dala uputnicu da uradim je u bolnici ,da pogleda jos neko od doktora,vjerujem da ce biti uredu kolposkpija,jer vidjela bi ona da nesto nije ok,tad je rekla da se vjerovatno radi o nekoj upali,sad podigla bris cerviksa,dobar je.Neznam onda sta je sa tim papa nalazom...jos cu otici jedno jutro iduce sedmice da ponovim tu kolposkopiju,mada me i nervira da me stalno cackaju,ne preporuuje se bas u kasnijoj trudnoci
< Poruku je uredio *andjela* -- 29.10.2015 13:34:45 >
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar 29.10.2015 14:04:14
*pcelica*
IZVORNA PORUKA: Farah 00
Pcelice sad ces ti aBd ubrzo drzati svoje pilence u rukama Neka je frizura pala, to je bitno. Kupi li pelene😁?
Nisam. Hajd kupit ce mm. Svakako ce morati traziti svekrvi orahe za baklave. Zena nas danima ganja da joj kupimo orahe da ima pripremljeno. Ne smijem joj ni reci da me boli. Bice jesam li vam rekla da cu ostati bez oraha
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar 29.10.2015 15:05:06
UmmuHamza2305
Pcelice nemoj samo da prođe bez selfija.. Carobno nas je zeznula , nadam se da si ti nabavila onaj štap :P
Farah Bila sam jutros na Jezeru, pitala sam za uputnicu.. Može s velikom.. Reko' trebaju li vama ove uputnice, ja svaki put moram ići kod dr po novu.. kaže imaš li upunicu za porod, reko' imam, kaže ma samo to donesi i do kraja ćemo s tom uputnicom..
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar 29.10.2015 15:09:20
rose
IZVORNA PORUKA: UmmuHamza2305
Pcelice nemoj samo da prođe bez selfija.. Carobno nas je zeznula , nadam se da si ti nabavila onaj štap :P
Farah Bila sam jutros na Jezeru, pitala sam za uputnicu.. Može s velikom.. Reko' trebaju li vama ove uputnice, ja svaki put moram ići kod dr po novu.. kaže imaš li upunicu za porod, reko' imam, kaže ma samo to donesi i do kraja ćemo s tom uputnicom..
sto i oni zezaju....meni su rekli svali put nova...mada se znalo desiti da odem na ctg pa mi sestra kaze, vraam ti uputnicu da ne trazis nocu...ono kad je u dezuri...
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar 29.10.2015 15:32:03
Isha
Ne znam sto se cudi. Moj je svako malo imao zacepljen nos i nasa nespavanja su uglavnom trajala po dvije-tri noci sve dok starijeg nismo ispisali iz vrtica. Od tada su hB obojica dobro i mnogo mi je lakse.
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar 29.10.2015 15:33:10
UmmuHamza2305
IZVORNA PORUKA: rose
Farah Bila sam jutros na Jezeru, pitala sam za uputnicu.. Može s velikom.. Reko'' trebaju li vama ove uputnice, ja svaki put moram ići kod dr po novu.. kaže imaš li upunicu za porod, reko'' imam, kaže ma samo to donesi i do kraja ćemo s tom uputnicom..
sto i oni zezaju....meni su rekli svali put nova...mada se znalo desiti da odem na ctg pa mi sestra kaze, vraam ti uputnicu da ne trazis nocu...ono kad je u dezuri...
Možda ako je vani sunčano -može s velikom, ako je oblačno- ne može
< Poruku je uredio UmmuHamza2305 -- 29.10.2015 15:34:01 >
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar 29.10.2015 15:45:14
Farah 00
IZVORNA PORUKA: rose
Farah Bila sam jutros na Jezeru, pitala sam za uputnicu.. Može s velikom.. Reko'' trebaju li vama ove uputnice, ja svaki put moram ići kod dr po novu.. kaže imaš li upunicu za porod, reko'' imam, kaže ma samo to donesi i do kraja ćemo s tom uputnicom..
Možda ako je vani sunčano -može s velikom, ako je oblačno- ne može
Ok, shvatila sam, kad je suncano ne treba mala uputnica, a kad je oblacno treba 😁😁😁
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar 29.10.2015 17:14:06
*pcelica*
Sta je ovo nigdje nikog Razbjezale se zene Ja sam jos kod kuce. Ne znam da li da idem ili ne. Bolovi su na nekih pet do deset_ minuta. Nisu tacni. Jacina se jos moze trpiti pa neka me jos malo. Mozsa docekam sutrasnju kontrolu
< Poruku je uredio *pcelica* -- 29.10.2015 17:16:26 >
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar 29.10.2015 17:22:55
ziel
Pcelice drzimo ti fige. Javi nam se kad odlucis otici :-) Jel osjecas bebine pokrete sad dok traju kontrakcije? Bas sam o tome razmisljala kako se beba ponasa u tim trenucima?
Joj zene ja se za 2 sedmice udebljala 3 kg. Ne znam kako da kazem sutra doktoru...
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar 29.10.2015 17:34:01
*pcelica*
Bebicu osjetim. Javi se s vremena na vrijeme. Da ga ne osjetim odmah bih otisla. Ali ovako kontam mozda jos nije krenulo pa ce me bezveze gore ostaviti. Uglavnom,imam nekakav osjecaj da ce do sutra sve biti gotovo. Mora. Sve sam danas pripremila. Cak i posteljinu promijenila . Pripremila sta ce Ajla i Atija obuci kad krenu po nas Znaci samo da krene
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar 29.10.2015 17:39:35
ziel
Bebicu osjetim. Javi se s vremena na vrijeme. Da ga ne osjetim odmah bih otisla. Ali ovako kontam mozda jos nije krenulo pa ce me bezveze gore ostaviti. Uglavnom,imam nekakav osjecaj da ce do sutra sve biti gotovo. Mora. Sve sam danas pripremila. Cak i posteljinu promijenila . Pripremila sta ce Ajla i Atija obuci kad krenu po nas Znaci samo da krene
Blago tebi Neka je sa srecom javljaj nam se kad mognes, da budemo u toku