|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar
29.10.2015 12:58:15   
Arya
Nisam znala za ovu grupu na FB odoh se i ja prijaviti :P

ninuska sestra je kupila inhalator, 120 KM je bio, čim osjeti da neko od djece šmrče odmah ga inhalira fiziloškom, i stvarno je super korisna stvar.

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1551
29.10.2015 13:00:33   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: ninuska

Hvala vam,,drage moje, na savjetima. Odvela sam.ga dr (nisam mogla cekati muza da zavrsi s poslom), inhalirali ga, veceras opet pa ujutro na kontrolu. Cudi se zena kako je beba od 49 dana tako bolesna..mislimmuser posted image user posted image

Pcelice..desava li se sta?

Ma ko nesto me bolucka. Sad ne znam je li to to ili ne. Mene tako stalno boli. S vremena na vrijeme bol bude malo jaci ali nista strasno user posted image . Joj zene meni trece a nemam pojma o trudovima user posted image . Ja sam se okupala isfenirala da imam finu frizuru ako budem morala ici. Sve sam spakovala i sad cekam user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1552
29.10.2015 13:04:23   
ninuska
IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Hvala vam,,drage moje, na savjetima. Odvela sam.ga dr (nisam mogla cekati muza da zavrsi s poslom), inhalirali ga, veceras opet pa ujutro na kontrolu. Cudi se zena kako je beba od 49 dana tako bolesna..mislimmuser posted image user posted image

Ma ko nesto me bolucka. Sad ne znam je li to to ili ne. Mene tako stalno boli. S vremena na vrijeme bol bude malo jaci ali nista strasno user posted image . Joj zene meni trece a nemam pojma o trudovima user posted image . Ja sam se okupala isfenirala da imam finu frizuru ako budem morala ici. Sve sam spakovala i sad cekam user posted image

Znas da sam i ja pisala onaj dan kad cu se porooditi. I meni ko da je prvo. Ali stvarno razlicite trudnoce i porodi :). Ja sam imala osjecaj kao da cu dobiti. Nije bol vec osjetim da se nesto desava.

Nek si se ti isfenirala user posted image . Ne mozes se svakakva slikati sto jest, jest. Ma do sutra ces ti drzati pilence svoje

arya hvala. Vidjecu da kupim :)

< Poruku je uredio ninuska -- 29.10.2015 13:06:51 >

2011 ??
2015 ??

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 1553
29.10.2015 13:28:45   
Farah 00

Pcelice sad ces ti aBd ubrzo drzati svoje pilence u rukamauser posted image user posted image Neka je frizura pala, to je bitno. Kupi li pelene😁?

Neposredna veza do poruke: 1554
29.10.2015 13:33:16   
*andjela*
Pozz zenice...ja jutros isla na uzv,sad znamo da cekamo seku,ovaj put je curica user posted image ,
sve uredu,osim papa nalaza,stalno 3 grupa,pre dva mjeseca mi doktorica radilakolposkopiju sve bilo ok,i sad mi dala uputnicu da uradim je u bolnici ,da pogleda jos neko od doktora,vjerujem da ce biti uredu kolposkpija,jer vidjela bi ona da nesto nije ok,tad je rekla da se vjerovatno radi o nekoj upali,sad podigla bris cerviksa,dobar je.Neznam onda sta je sa tim papa nalazom...jos cu otici jedno jutro iduce sedmice da ponovim tu kolposkopiju,mada me i nervira da me stalno cackaju,ne preporuuje se bas u kasnijoj trudnoci

< Poruku je uredio *andjela* -- 29.10.2015 13:34:45 >

01.01.2014 Mamin decak * VELJKO*

28.02.2016 Mamina princeza *Marija*

(odgovor članu *Sun*)
Neposredna veza do poruke: 1555
29.10.2015 13:37:22   
minie
Dancek i od mene...

Lijepa nam jesen, samo da ovako i ostane. Ja ne volim kisu, ali bas nikako.

Nego, znate li gdje ima kupiti strample/hulahopke za trudnice (malo deblje, 60 dena npr) trebace mi sad kad budem radila.

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu *andjela*)
Neposredna veza do poruke: 1556
29.10.2015 13:48:32   
Arya
Trebalo bi biti u Pentiju u importane centru

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 1557
29.10.2015 14:03:27   
ney75
ninuska hvala ti puno, uzela sam od prijateljice sifru i mail, pa sam se prijavila, korisna grupica svakako :)

(odgovor članu Arya)
Neposredna veza do poruke: 1558
29.10.2015 14:04:14   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: Farah 00

Pcelice sad ces ti aBd ubrzo drzati svoje pilence u rukamauser posted image user posted image Neka je frizura pala, to je bitno. Kupi li pelene😁?

user posted image user posted image Nisam. Hajd kupit ce mm. Svakako ce morati traziti svekrvi orahe za baklave. Zena nas danima ganja da joj kupimo orahe da ima pripremljeno. Ne smijem joj ni reci da me boli. Bice jesam li vam rekla da cu ostati bez oraha user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 1559
29.10.2015 14:18:35   
ney75
pcelice kad ti je termin? Nadam se da ce ti sve proci u najboljem redu i bez muke :)

Neposredna veza do poruke: 1560
29.10.2015 14:25:01   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: ney75

pcelice kad ti je termin? Nadam se da ce ti sve proci u najboljem redu i bez muke :)

U ponedjeljak. 2 11 user posted image Sad memm zove da vidi kako sam. Ja mu kazem da me boli kaze mi prati pa cemo ici i spusti mi slusalicu user posted image user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu ney75)
Neposredna veza do poruke: 1561
29.10.2015 14:56:49   
Farah 00

IZVORNA PORUKA: ney75

U ponedjeljak. 2 11 user posted image Sad memm zove da vidi kako sam. Ja mu kazem da me boli kaze mi prati pa cemo ici i spusti mi slusalicu user posted image user posted image

😂😂😂😂😃😃😃😃😃

Neposredna veza do poruke: 1562
29.10.2015 15:05:06   
UmmuHamza2305
Pcelice nemoj samo da prođe bez selfija.. Carobno nas je zeznula , nadam se da si ti nabavila onaj štap :P

Farah Bila sam jutros na Jezeru, pitala sam za uputnicu.. Može s velikom.. Reko' trebaju li vama ove uputnice, ja svaki put moram ići kod dr po novu.. kaže imaš li upunicu za porod, reko' imam, kaže ma samo to donesi i do kraja ćemo s tom uputnicom.. user posted image

(odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 1563
29.10.2015 15:09:20   
rose

IZVORNA PORUKA: UmmuHamza2305

Pcelice nemoj samo da prođe bez selfija.. Carobno nas je zeznula , nadam se da si ti nabavila onaj štap :P

Farah Bila sam jutros na Jezeru, pitala sam za uputnicu.. Može s velikom.. Reko' trebaju li vama ove uputnice, ja svaki put moram ići kod dr po novu.. kaže imaš li upunicu za porod, reko' imam, kaže ma samo to donesi i do kraja ćemo s tom uputnicom.. user posted image

sto i oni zezaju....meni su rekli svali put nova...mada se znalo desiti da odem na ctg pa mi sestra kaze, vraam ti uputnicu da ne trazis nocu...ono kad je u dezuri...

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu UmmuHamza2305)
Neposredna veza do poruke: 1564
29.10.2015 15:22:07   
ziel
SPISAK TERMINA AKTIVNIH TRUDNICA user posted image user posted image
Neaktivne nakon odredjenog vremena brisemo.
(zbog neaktivnosti na temi) user posted image

OKTOBAR

06.10. Aidana user posted image porodila se 07.10.user posted image
09.10. Mojbebac user posted image porodila se 07.10.user posted image
23.10. Banancica user posted image porodila se 23.10.user posted image

NOVEMBAR

02.11. Pcelica user posted image
05.11. NandaT user posted image
08.11. Blue moon user posted image
12.11. UmmuHamza2305 user posted image
15.11. Leptirica 87 user posted image
19.11. Ziel user posted image
22.11. *nur* user posted image
26.11. Farah 00 user posted image
28.11. Travelove user posted image

DECEMBAR

07.12 Elastigirl user posted image
14.12. Leena user posted image
15.12. Demira user posted image

JANUAR 2016.

07.01. Leptiri user posted image
17.01. Sunce mojee user posted image
25.01. Amani12 user posted image
28.01. Pufnicaa user posted image
31.01. Mom2B user posted image
31.01. Sandraci

FEBRUAR 2016.

25.02. Andjela user posted image
28.02. Isha

MART 2016.

01.03. Ney75 user posted image
04.03. Škorpija user posted image

APRIL 2016.

06.04. Arya user posted image
08.04. Suncica15
18.04. Maya25
20.04. *Sun*

MAJ 2016.

07.05 Tajra26
10.05. Minie

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1565
29.10.2015 15:32:03   
Isha

Ne znam sto se cudi. Moj je svako malo imao zacepljen nos i nasa nespavanja su uglavnom trajala po dvije-tri noci sve dok starijeg nismo ispisali iz vrtica. Od tada su hB obojica dobro i mnogo mi je lakse.

Neposredna veza do poruke: 1566
29.10.2015 15:33:10   
UmmuHamza2305
IZVORNA PORUKA: rose

Farah Bila sam jutros na Jezeru, pitala sam za uputnicu.. Može s velikom.. Reko'' trebaju li vama ove uputnice, ja svaki put moram ići kod dr po novu.. kaže imaš li upunicu za porod, reko'' imam, kaže ma samo to donesi i do kraja ćemo s tom uputnicom.. user posted image

sto i oni zezaju....meni su rekli svali put nova...mada se znalo desiti da odem na ctg pa mi sestra kaze, vraam ti uputnicu da ne trazis nocu...ono kad je u dezuri...

Možda ako je vani sunčano -može s velikom, ako je oblačno- ne može user posted image

< Poruku je uredio UmmuHamza2305 -- 29.10.2015 15:34:01 >

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1567
29.10.2015 15:45:14   
Farah 00

IZVORNA PORUKA: rose

Farah Bila sam jutros na Jezeru, pitala sam za uputnicu.. Može s velikom.. Reko'' trebaju li vama ove uputnice, ja svaki put moram ići kod dr po novu.. kaže imaš li upunicu za porod, reko'' imam, kaže ma samo to donesi i do kraja ćemo s tom uputnicom.. user posted image

Možda ako je vani sunčano -može s velikom, ako je oblačno- ne može user posted image

Ok, shvatila sam, kad je suncano ne treba mala uputnica, a kad je oblacno treba 😁😁😁

(odgovor članu UmmuHamza2305)
Neposredna veza do poruke: 1568
29.10.2015 17:14:06   
*pcelica*
Sta je ovo nigdje nikog user posted image Razbjezale se zene user posted image Ja sam jos kod kuce. Ne znam da li da idem ili ne. Bolovi su na nekih pet do deset_ minuta. Nisu tacni. Jacina se jos moze trpiti pa neka me jos malo. Mozsa docekam sutrasnju kontrolu

< Poruku je uredio *pcelica* -- 29.10.2015 17:16:26 >

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Arya)
Neposredna veza do poruke: 1569
29.10.2015 17:21:42   
NandaT
Pcelice draga sta god odluciss nek ti je sretno, da prodje sto brze i bezbolnije

Neposredna veza do poruke: 1570
29.10.2015 17:22:55   
ziel
Pcelice drzimo ti fige. Javi nam se kad odlucis otici :-) Jel osjecas bebine pokrete sad dok traju kontrakcije? Bas sam o tome razmisljala kako se beba ponasa u tim trenucima?

Joj zene ja se za 2 sedmice udebljala 3 kg. Ne znam kako da kazem sutra doktoru... user posted image

< Poruku je uredio ziel -- 29.10.2015 17:26:39 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

Neposredna veza do poruke: 1571
29.10.2015 17:34:01   
*pcelica*
Bebicu osjetim. Javi se s vremena na vrijeme. Da ga ne osjetim odmah bih otisla. Ali ovako kontam mozda jos nije krenulo pa ce me bezveze gore ostaviti. Uglavnom,imam nekakav osjecaj da ce do sutra sve biti gotovo. Mora. Sve sam danas pripremila. Cak i posteljinu promijenila user posted image . Pripremila sta ce Ajla i Atija obuci kad krenu po nas user posted image Znaci samo da krene

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1572
29.10.2015 17:39:35   
ziel

Bebicu osjetim. Javi se s vremena na vrijeme. Da ga ne osjetim odmah bih otisla. Ali ovako kontam mozda jos nije krenulo pa ce me bezveze gore ostaviti. Uglavnom,imam nekakav osjecaj da ce do sutra sve biti gotovo. Mora. Sve sam danas pripremila. Cak i posteljinu promijenila user posted image . Pripremila sta ce Ajla i Atija obuci kad krenu po nas user posted image Znaci samo da krene

Blago tebi user posted image
Neka je sa srecom javljaj nam se kad mognes, da budemo u toku user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

Neposredna veza do poruke: 1573
29.10.2015 17:44:39   
Isha
Pcelice, sretno user posted image

Ziel, ne vagaj se sada, nego ujutro. Kakva ti je probava? Meni je kilaza znala varirati 1 kg zbog sporog metabolizma.

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1574
29.10.2015 17:50:45   
ziel

IZVORNA PORUKA: Isha

Pcelice, sretno user posted image

Ziel, ne vagaj se sada, nego ujutro. Kakva ti je probava? Meni je kilaza znala varirati 1 kg zbog sporog metabolizma.

Probava je ok, idem svaki dan bez problema a jesam se i najela pa na vagu user posted image moracu ujutro prije jela da vidim...

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu Isha)
Neposredna veza do poruke: 1575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *