Hanady RR -> RE: Skolarci od 2. do 5. razreda (17.1.2016 15:16:34)
|
IZVORNA PORUKA: salmana Hanady, bas sam ovako kako si napisala i ja ocekivala da u skoli diskutujemo i upoznamo se boje svi medjusobno, ali izgleda da skola bas to i ne zeli...ja nakon 1.5 god jedva 2 mame znam, a hiljadu problema u razredu, meni bi bilo ligicno da nas okupe nakon svakog incidenta da nam ispricaju sta se desilo, a ne da od djeteta saznam, i nikom nista. Nazovemda pitam sta se desilo i odlihepe me samo tako, u stilu da oni rjesavaju sa roditeljima djece koja su pravila probleme...pa valjda mi ostali imamo pravo da znamo ko i kakve probleme radi, moje dijete je tamo svki dan, cijeli dan [sm=zmeden.gif] Iskreno meni se to nedi dopadalo ako već imate određene rpobleme koje djeca prepričavaju... Kod nas je zaista za sada durgačije i jako dobro... ja sma upoznala dobar dio roditelja upravo na sastancima drugačije ne bih ni mogla... i naša učiteljica ovo govorim za stariju je naprvila jedna tim od djece i roditelkja... mlađa za sada pokazuje indicije da će isto biti.,... dodouše ja sam i u vijeću roditelja se angažirala pa tako zaista i predtsvanivi vijeća roditelja imaju svoju funkciju i o ovalvom ja bih rekla propsuti govorilo bi se na vijeću...
|
|
|
|